„To je to, više nemam sofu“ Marija Šerifović pokazala kako ugađa sinu, sada je jasno ko je glavni u kući (FOTO)

Marija Šerifovič sin

Život Marije Šerifović dobio je novu dimenziju kada se, krajem prošle godine, rodio njen sin Mario koji je postao centar njenog sveta.

Iako identitet svog naslednika čuva od oliju javnosti, ona često deli njihove zajedničke trenutke, a sada je pokazala kako je sin preuzeo glavnu ulogu u njenom domu.

cropped-marija-serifovic-sin.jpg
Instagram/serifovic

Pevačica je uslikala naslednika dok je ležao na sofi i tom prilikom je napisala:

To je to. Više nemam ni sofu, jer šef – napisala je Marija i dodala:

jsi
Instagram/serifovic

Ljubi ga majka u štucnu – dodala je ona.

Podsećamo, Marija je proživela stres kada na putu do Beograda kada je letela sa Mariom po prvi put.

-Danas je 21. decembar i ja sa super Mariom krećem za Beograd. Nikada nisam spavala svih ovih dvadesetak dana stresu sam zbog puta, ne znam koliko ću moći da vam snimam. Moja majka hoće da umre koliko joj se puši od stresa, imamo pet torbi – rekla je ona i dodala:

-Gospodin Mario putuje prvom klasom, po prvi put i ja tako letim. Upravo nas jedna dama sprovodi da preskočimo sve redove. Prolazak ove kontrole je za mene bio najstresnije nešto ikada, sreća pa je ova žena bila sa nama da neke stvari prođu lakše. Gospodin je od kuće do malo pre spavao, bravo care, sada je krkao malo mleka. izjavila je tada Šerifovićeva.

BONUS VIDEO- Zvezde Granda promo- Ceca lupa glavom o sto, Marija besna:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.