Ceca udarala glavom o sto, Marija Šerifović se razbesnela: „Glupi ste!“ VIDEO

Lep početak emisije i povratak Ane Bekute u žirijsku stolicu „Zvezda Granda“ prekinula je žustra rasprava između članova čuvene osmorke, što ćete imati prilike da vidite ove subote od 21 čas.

Kako se bliži veliko finale, tenzija je sve veća i čini se da su mentori sve napetiji, te ne čudi što si i svađe sve žešće.

ceca udara glavom o sto

Jedan od kandidata iz tima Svetlane Ražnatović izazvao je haos u studiju, a zbog toga se najviše iznervirala Marija Šerifović.

-Ovo je njegov put- rekao je Saša aludirajući na takmičarov repertoar, a Marija je odmah odbrusila:

-Vi ste glupi prosto, onda vi ne znate koliko je 1 plus 1!

marija s

Međutim, kraj rasprave nije se ni nazirao. Gotovo da svi svi članovi žirija poskakali i davali svoj sud uglas, a Dragan Stojković Bosanac povukao je drastičan potez.

-Samo ako još jednom bude pevao Šabana Šaulića, neće dobiti glas više!- rekao je Bosanac vidno izrevoltiran i pritiskom na taster povukao svoj glas.

djole bo

-Evo Svetlana već udara glavom o sto. Prespavala si akapela pevanje!- poručila joj je Ana Bekuta, dok je Ceca svim srce m branila svog kandidata.

-Izgovara tekst lepo, nego ste vi nagluvi – odbrusila je Ceca, a Bosanac nije ostao ravnodušan na njen komentar.

-Šta ću ja, kakav mentor takav i pevač!- poručio je Stojković.

ipiccy image 13 1

Budite u subotu od 21 čas uz kanal Pink televizije i novu epizodu „Zvezda Granda“, a šta vas čeka saznajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Autor: J. Jović