Dino Suljić ne može da se odbrani od obožavateljki, otkrio kako mu se udvaraju: „To je neminovno u ovom poslu“ (VIDEO)

Dino Suljić prethodne subote pokazao se sjajno u „Zvezdama Granda“, kada se na sceni našao sa svojim prijateljem Danijelom Stojčićem koji je bio podjenako dobar.

Za naš portal Dino je otkrio kako se osećao kada je saznao da će pevati protiv druga.

Danijel i ja se inače družimo. Kada smo saznali da smo zajedno u dueli rekao sam da ćemo imati po šest glasova i tako je i bilo. On će sigurno kroz baraž dalje– rekao je Suljić.

danijel stojcic i dino suljic

Dino Suljić intervju

Dino ne krije da ima veliku podršku bližnjih koja mu daje vetar u leđa da bude sve bolji.

Moja porodica i prijatelji koji su dizači atmosfere. Imam prijatelje širom Balkana koji su oduševljeni mojim nastupima, to malo neskromno zvuči, ali tako je i znači mi njihova podrška– kaže takmičar koji je u timu Cece Ražnatović.

Pitali smo ga i kakve mu savete daje Ceca na probama.

Ceca od mene želi da pokažem emociju. Prezadovoljna je mojojm tehnikom pevanja, tu nema puno kritika. Svaki njen savet je dobrodošao, kada ona nama zapeva onako u studiju ima nešto nije bez razloga to što jeste– objasnio je Suljić koji tvrdi da se unese u pesmu i pokušava da doživi njen tekst.

Dino Suljić intervju

Kao i svaki pevač i Dino ima veliki broj obožavateljki, što mu priznaje prija.

To je neminovno u ovom poslu. Lepo je to. Nastojim da budem pošten prema njima. Lepa je podrška lepih devojaka– iskren je takmičar čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Dino Suljić- Zvezde Granda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić