GDE SE IMA TU SE I PROSIPA! Estradnjaci otkrili koliko novca troše na garderobu: „Za te krpe sam mogla da kupim stan“ (VIDEO)

Sanja ceca i Mladenovic

Gde se ima tu se i prosipa, bar tako kaže naša stara izreka, a naši estradnjaci to i potvrđuju.

Mnoge poznate ličnosti često nose odevne kombinacije koje su, verovali ili ne, obukli samo jednom, a platili čitavo bogatstvo. Ali dok neki troše vrtoglave cifre i ne žale zbog toga, ima i onih koji su naučili da štede, baš zato što su se jednom opekli.

Za Grand poznati pevači otkrili su na koje odevne komade troše najviše novca, ali i u kojim trenucima su zažalili što su za stajling dali basnosnu cifru.

cakana ok

Kupila sam Balansijaga patike u Njujorku koje sam platila 1.100 dolara, na kraju sam se pitala šta mi je ovo trebalo… Toliko su teško, pitala sam se kada ću ih obuti, a na kraju su završile kod moje unuke– otkrila je Dragica Radosavljević Cakana za Grand, dok njena mlađa koleginica Tamara Dragić ima malo drugačija gledanja na kupovinu.

Ona se nije ustručavala da prizna kako i gde kupuje, i naravno koliko novca trošin na krpice.

Skoro sam preko interneta kupila haljinu za 20 eura, a izgleda kao da sam dala mnogo novca. Jedna od najskupljih stvari je jakna od Elizabet Franke koja je koštala malo više– istakla je pevačica.

Neda Ukraden je od samog početka karijere veliki značaj davala skupocenoj garderobi, na odgovor da li joj je žao para koje je potrošila na prolazne stvari, iskreno je odgovorila:

Da sam mogla kupiti mnogo toga za te krpe, mogla sam. A za te tašne i cipele da ne pričam već. Jedino što mogu da kažem da mi nije žao.

NEDA UKRADEN ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 31 ok 1

Poznate ličnosti često viđamo u najrazličitijim izdanjima, ali postoje prilike kada oni daju bukvalno sve od sebe da izgledaju kao milion dolara. A ne bi ste verovali koliko vremena provedu u odabiru istog.

Kod kuće moram da napravim jednu probu da to vidi moja ćerka i moja žena, da se ispred njih šetam u raznim odevnim kombinacijama, a ja ne volim da se presvlačim stalno. Ali zbog njih moram sve da isprobam, kada one kažu da je dobro onda je to to– rekao jepevač Dejan Ćirković Ćira, dok njegov kolega Topalko nema velikih problema oko stajlinga.

CIRA NK SNIMANJE 29112022 FOTO MUNJA 10

Ja retko odlazim u šoping, jedino baš kada moram i tačno znam gde šta kupujem i završim za 3 minuta – istakao je Topalko.

A ko još od pevača troši basnosne cifre za krpice, a ko štedi, saznajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić