Dada Mešaljić poručila jačem polu: „Skupo boli kada žena zmaj te voli“ (VIDEO)

dada mesaljic

Pevačica Jana Todorović nedavno je izdala novu pesmu pod nazivom „Žena zmaj“, a već nakon nekoliko dana od objavljivanja pesma je postala pravi hit.

Poznato je da je folkerka majstor dobre atmosfere koja vlada na njenim nastupima gdegod zapeva, a ovom numerom izazvala je lavinu komentara i reakcije publike.

-Safir i brilijante daj, pa da budeš moga srca kralj. Pa u Pariz, Beč i Rim, da te malo više zavolim. Skupo boli kad žena zmaj te voli – reči su refrena pesme.

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Sada je njena koleginica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Dada Mešaljić svojim izvođenjem počastila pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Poznato je da Dadu publika naprosto obožava od kad se pojavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, ali i da često zapeva hitove svojih kolega na šta njeni obožavaoci odlično reaguju, pa je tako bilo i ovog puta.

Dok iščekujemo Dadinu dugonajavljivanu pesmu, u videu ispod možete poslušati kako je mlada pevačica otpevala Janin novi hit.

Podsetimo, nedavno smo na jednom prestoničkom događaju imali prilku da sa Dadom porazgovaramo o privatnom životu, a pevačica nam je priznala da su se mnoge stvari promenile u njenom životu nakon učešća u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Uf, život mi se promenio iz korena. Recimo, večeras nisam očekivala da će me bilo ko prepoznati, ali jeste – rekla je Dada kroz osmeh.

Na pitanje da li joj prija medijska pažnja, Dada je iskreno odgovorila:

-Pa, ne uvek. Nekad se desi da nisam raspoložena, a moram da budem uvek nasmejana.

Brak Dade Mešaljić okončao se još dok je pevačica bila u drugom stanju, a iako je samohrana majka uspeva da uskladi sve obaveze i o ovoj temi izbegava da opširno govori.

-Ništa mi nije naporno jer imam veliku podršku porodice – istakla je pevačica.

Tokom razgovora Dada nam je otkrila da li je ljubomorna kada se zaljubi i šta publici sprema u narednom periodu, a ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Filip P.,
Autor: I.Grk