Goca Božinovska zažalila zbog podmlađivanja putem igle: „Svi su primetili da nešto nije u redu“

goca bozinovska 7

Pevačica Goca Božinovska progovorila je o estetskim korekcijama, i tom prilikom imala problem sa botoksom.

-Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju na RTS jer sam izgledala kao plastična lutka. Nisam žena koja se zateže putem tih varijanti do neprepoznatljivosti i nemam previše iskustva s takvim intervencijama, ali za ovo se videlo da nešto nije kako treba – rekla je Goca za republiku i dodala:

gocab
Instagram goca_bozinovska_official

-Mislim da mi telo nije dobro reagovalo na botoks i izgledala sam kao pokvarena lutka. Rekla mi je posle žena kod koje sam bila da moje telo jednostavno tako reaguje i da je potrebno vreme da se sve smiri i slegne. Posle toga botoks nisam stavljala. Mislim da sam ja samo za kreme i te varijante. Svi su primetili da nešto nije u redu, a posle je bilo kasno, ne može botoks da se izvadi kad se stavi, može samo da ispari. Jesam ja izgledala mlađe, ali izobličeno i nekako ukočeno. Otad nisam više stavljala i sad sam skeptična, pa ni drugima ne preporučujem. Svaka čast pevačicama koje se non-stop botoksiraju, ja više ne smem.

e3f0317cb3a41b128af75243f8753d1f82e77188


Božinovska je potom objasnila da će prirodnijim metodama odsad da pokuša da se podmladi.

-Ako pijete dosta vode, možete dosta da poboljšate izgled kože. Mislim da je to idealna metoda za mene pošto sve ovo preko igle ne funkcioniše. A i mnogo je lakše jer vodu mogu da pijem kad god i gde god, pa nisam uslovljena odlaskom u neke salone – ispričala je pevačica kroz smeh.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić