Login/Registracija

„Čekam da mi se ljubav desi“ Mahir Mulalić pohvalio Džejlu i otkrio sa kim će dočekati novogodišnju noć

Talentovani mladi pevač i pobednik „Zvezda Granda“ Mahir Mulalić nastupa i radi punom parom, novogodišnji nastup je već uveliko ugovorio, a nismo mogli da ga ne pitamo da li mu se dopada nova pesma njegove drage koleginice Džejle Ramović sa kojom je pevač izuzetno blizak.

Znamo da si veoma blizak sa Džejlom Ramović, da li si čuo njenu novu pesmu i kako ti zvuči?

-Da, poslušao sam Džejlinu pesmu i mogu vam reći da mi se veoma dopada. Drago mi je zbog nje što joj je pao kamen sa srca jer je dugfo trežila drugu pesmu. U današnje vreme kada se žanrovi stalno mešaju nije lako naći sve ono što jedna kvalitetna i emotivna pesma treba da ima za raskošan vokal poput njuenog.

Da li ste Džejla i ti razmišljali o duetu?

-Ako se desi odgovarajuća pesma, ja sam za.

Da li si već ugovorio novogodišnji nastup?

-Jesam. Novu godinu zajedno ću dočekati sa publikom iz Jajca u klubi „No Stress“. Jedva čekam naše zajedničko druženje.

Po čemu ćeš pamtiti prethodnu godinu?

-Po mnogo čemu, po dobitcima i gubitcima, ali i po lepom životu. Najviše sigurno po mojoj novoj pesmi koja je izašla u julu ove godine. Pamtiću te trenutke sa snimanja spota gde nam je bilo fenomenalno. Pamtiću i neke delićže atmosfere sa nastupa.

Sa kim ćeš dočekati ponoć 31.?

-Ponoć ću dočekati u klubu „No Stress“, a dalje ćemo da vidimo šta će noć da donese (smeh).

Da li se promenilo nešto na ljubavnom planu od prošlog puta kada si nam otkrio da nemaš dovojno vremena za ljubav, te da ne uspevaš da nađeš devojku koja ima dovoljno razumevanja za tvoj posao?

-Žao mi je što je trenutno tako. Trenutno sam mnogo posvećen sebi, usmerio sam energiu na sebe. A ljubav, ljubav je valjda takva. Nikad ne znaš šta te čeka iza ugla, da li pevačica, doktorka, ahitektica, košarkašica. To se jednostavno desi.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I.Grk