Barbara Bobak nakon veze sa Darkom Lazićem završila kod psihijatra: „Morala sam da potražim stručnu pomoć“

3828b01d55dcf4b9c4a5a5f9a03eae5876d52d7e

Javnost i mediji ne prestaju da bruje o odnosu Barbare Bobak i Darka Lazića iako je ovaj par stavio tačku na ljubav još pre nekoliko meseci.

Pevačica je u izjavi za Grand televiziju priznala da je zbog svega što joj se dešavalo nakon veze i zbog velikog pritiska u jednom momentu potražila stručnu medicinsku pomoć, pa sada redovo odlazi na psihoterapije.

-Kada sa ja ušla u svet muzike, sve se desilo jako brzo. Baš nisam najbolje znala da se nosim sa svim tim stvarima. Onda sam olučila da krenem na psihoterapiju i sad redovno idem kod psihijatra. Upravo zbog svega toga što mi se desilo, stvarno više nisam znala kako da se nosim sa tavkvim stavrima, moja doktorka mi je dosta pomogla. Savetovala mi je da malo spustim loptu i da će sve biti okej – kaže ona i otkriva da li je i nju estradni svet brzo uhvatio u mašinu:

2d5ce90e8da48bec03f15ca4b86878df262c6b33

-Ima ljudi koju su na različitim nivoima inteligencije. Neke ljude estrada promeni u neku lošu stranu, ja nisam želela da izgubim sebe i nisam želela da razočaram svoje roditelje. Ne želim da zbog karijere bacim sav njihov trud i ceo moj život, tako da sam morala da potražim stručnu pomoć. Mislim da mi tek sada dobro ide– zaključila je pevačica u emisiji „Grand news“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić