Ceca u društvu muškarca na snimanju „Zvezda Granda“, pali i poljupci VIDEO

Svetlana Ceca Ražnatović danas je vidno raspoložena i skockana stigla na još jedno snimanje „Zvezda Granda“, a ispred studija pevačicu i članicu žirija najgledanijeg takmičenja dočekao je direktor „Grand“ produkcije Goran Šljivić sa kojim se srdačno pozdravila.

-Dobar dan svima, kako ste? Ja sam danas odlično– rekla je Ceca okupljenim fotoreporterima ispred studija koji nisu mogli a da ne zabeleže njen dolazak u studio.

FILP1378

U skopocenoj crnoj haljini na jedno rame pevačica je ispozirala fotografima, nakon čega ju je ispred studija dočekao direktor produkcije Goran Šljivić.

FILP1391 e1713874009327

Ceca je poljupcem pozdravila direktora najveće produkcije i sa njim ušla u čuveni bekstejdž najgledanijeg takmičenja.

Capture 39

Ceca je za danas odabrala moćnu kombinaciju koja je sve prisutne na snimanju ostavila bez daha, pa su mnogi komentarisali da je skockana od glave do prete baš kako i priliči najvećoj zvezdi sa ovih prostora.

FILP1391

Ceca je za danas odabrala moćnu, crnu kombinaciju, a mnogi su prokomentarisali da je danas skockana od glave do prete, baš kako i priliči najvećoj zvezdi sa ovih prostora.

Uz crnu haljinu Ceca je ponela crne helanke, koje su istakle njene vitke noge, kao i crne lakovane čizme do kolena.

FILP1400

Svoj stajling dodatno je upotpunila sunčanim naočarima i crnom tašnom, kao i zlatnim aksesoarom.

FILP1407

Kako je izgledao dolazak Svetlane Cece Ražnatović na snimanje „Zvezda Granda“, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Svetlana Ceca Ražnatović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Milinković