Haos na snimanju „Zvezda Granda“, Ana Bekuta sve zabeležila: Plakaćete od smeha kada vidite ovo (VIDEO)

Juče je na Košutnjaku održano još jedno snimanje emisije „Zvezda Granda“, a sudeći prema videu koji na društvenim mrežama objavila Ana Bekuta žiri je bio posebno raspoložen.

Naime, pevačica je na društvenoj mreži Instagram podelila jedan video na kome se vidi koliko je družini iz čuvene osmorke juče bilo zabavno na snimanju.

FILP0959

Haos na snimanju „Zvezda Granda“, Ana Bekuta sve zabeležila

Do je jedna takmičarka na sceni izvodila pesmu Viki Miljković „Večera“ koja je poslednjih meseci veliki hit, Đorđe David je pokušao da isprovocira Bosanca, a Ana je sve to zabeležila.

Capture 35

Kako je pesma tekla, tako je roker sve vreme vikao „Dragane“, pevajući stihove ove numere i aludirajući na Bosanca koji se nije dao isprovocirati.

-Ovako Đorđe David doziva Bosanca. Smejali smo se do suza danas na snimanju „Zvezda Granda“ – napisla je Ana uz video koji je nasmejao mnoge.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

BOSANAC ZG SNIMANJE 17102023 FOTO MUNJA ok

BONUS VIDEO – Ana Bekuta na snimanju „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković