Nermin Handžić u fudbalskom duelu sa takmičarkom Viki Miljković: „Kršna je devojka, ima jak šut“ VIDEO

Dva bivša fudbalera našla su se u timu Viki Miljković u različitim sezonama „Zvezda Granda“, a sada su Nermin Handžić i Beta Sudar odmerili snage na fudbalskom terenu.

Pobednik „Zvezda Granda“ Nermin Handžić i takmičarka aktuelne sezone Beta Sudar ekskluzivno pred Grandovim kamerama deomonstrirali su svoje umeće sa loptom.

nermin handžić beta sudar fudbal

Nakon neverovatnog duela na fudbalskom terenu, Nermin i Beta podelili su svoje utiske pred našim kamerama.

-Nermin je iznenađujuće dobar, mada mi je pričao priče da nije u formi, navodno je nabacio neki kilogram, ali zapravo super igra i super se snalazi. Tako da, iznenadio me je – rekla je Beta tvrdeći da joj je bilo veoma teško da postigne gol.

-Kršna je đevojka, ima šut (smeh). Iskreno, nisam mislio da ima ovako jak šut, majke mi. Stao sam da vidim, kad fiju, pored mene. Onda se više nisam ni trudio, pustio sam je da pobedi – priznao je Handžić kroz smeh.

nermin handžić beta sudar fudbal

Sudeći po onome što su usnimile Grandove kamere na fudbalskom terenu, malo ko bi poverovao da Beta i Nermin ne treniraju fudbal već nekoliko godina.

Njih dvoje su otrkili i da su se prvi put našli na improvizovanom terenu sa loptom, pogotovo što već nekoliko godina ne treniraju fudbal.

-Ne treniram već tri godine sigurno. Pokrećem se ja stalno, u teretani sam svaki dan, ali nisam na terenu što mi je jako žao- istakao je mladi pevač za Grand, a Beta je dodala:

-Ovo je bila super ideja da se pokrenemo, da vidimo gde smo (smeh)! Nermine, nisi imao sa kim da igraš, to je bio jedini problem.

nermin handžić beta sudar fudbal
nermin handžić beta sudar fudbal

Kako tvrde i Nermin i Beta, fudbal je njihova najveća ljubav pored muzike za koju su neizmerno talentovani.

-U skorije vreme nije bilo prilike da igram fudbal. Uvek sam nešto imala preče, ali sad kada sam počela da igram, ta energija, želja, sve to mi fali, tako da bih mogla ponovo da počnem. Došla sam u Beograd zbog „Zvezda Granda“ i fudbala- kroz smeh je rekla Beta, a Nermin je tvrdio da mu nedostaje bolja kondicija.

Ja sam tek sad shvatio da moram da skinem tri kile. Ne fali mi volje, ali fali mi kondicije kako bih mogao fino da igram– našalio se pevač.

nermin handžić beta sudar fudbal

Na pitanje da li bi prhvatio ulogu da bude Betin trener budući da se ovim sportomm bavio od najranijeg detinjstva, pevač je odgovorio:

-Uloga trenera je sigurno lakša, a da treniram Betu veliko mi je zadovoljstvo. Lakše je sigurno nego da trčim!

nermin handžić beta sudar fudbal

Nermin i Beta ističu da je veoma važno da svaki pevač ima fizičku aktivnost, čemu ih je savetovala i Viki Miljković.

-Jako je važna sportska aktivnost, to nam je za pevanje baš bitno. Svima preporučujem da se bave bilo kojim sportom– rekao je Nermin, a Beta je dodala:

Viki je meni od početka takmičlenja davala savete da krenem malo sa sportom. Verovatno je ona i sama videla da može moj vokal da bude puno čvršći i puno bolji i da kondicija stvarno može mnogo da pomogne tome, a i smršala sam. Stvarno sam se i uverila sada pred deseti krug takmičenja u „Zvezdama Granda“ da je tako. Sigurnija sam, bolje se osećam u svom telu, krenula sam malo sa treninzima u teretani, evo sad malo i sa fudbalom – objasnila je učesnica „Zvezda Granda“.

nermin handžić beta sudar fudbal

Osim saveta za fudbal, pred Grandovim kamerama pobednik najgledanijeg muzičkog šoua u regionu udelio je i Beti i nekoliko saveta i trikova koje treba da primenjuje na sceni „Zvezda Granda“ tokom takmičenja.

-Na osnovu mog iskustva u takmičenju mogu da kažem da uvek treba da obraća pažnju na publiku. Ako im publika vrati sa dobrom energijom onda će sve biti lakše, a ako obraća pažnju na glasove žirija nastup će biti manje kvalitetan, bar ja tako mislim- poručio je Handžić.

Kako je izgledao fudbalski duel između Bete Sudar i Nermina Handžića pogledajte u videu na početku teksta.

nermin handžić beta sudar fudbal

BONUS VIDEO: Beta sudar ostavila srce na sceni u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić