„Izgubio sam kompas“ Boban Lazić o žestokoj raspravi sa žirijem, otkrio ko ga je nakon toga savetovao: „Rekao mi je da se izvinim Popoviću“ (VIDEO)

Nakon haosa i svađe sa žirijem koja je izavala pravu buru Boban Bole Lazić zablistao je u „Zvezdama Granda“, a on je sada prvi put progovorio o situaciji koja se dogodila u prošloj emisiji.

Odmah po završetku, Lazić je stao ispred naših kamera i otkrio svoje utiske, a potom prokomentarisao kritike žirija.

-Gledao sam da ne budem mnogo dinamičan, mikrofon mi je bio dosta glasniji, možda od adrenalina i onda sam gledao da to smanjim. Odmicao sam mikrofon u situacijama gde nisam mogao da idem više ispod sebe, da ga spustim, da mi se ne bi desio falš. Iz tog razloga, nisam mogao samim glasom da kontrolišem dinamiku toliko nisko. U pravu je Đorđe David što je rekao da sam odmicao mikrofon, ali isto tako, mislim da nije bilo loše moje izvođenje pesama. Zadovoljan sam nastupom, Pilia je sjajan i pevač i momak, tako da podržavam da je bio bolji u nekim ranijim emisijama – objasnio je Bole.

0A0A0672

Iako je bio vidno uznemiren kada je prošli krug ušao u veliku raspravu sa članovima žirija, sada je hladne glave otkrio zbog čega je baš tako reagovao.

-Video sam da je dosta portala objavilo i dosta se komentarisalo. Skupljalo mi se jednostavno, svakako sam znao da ću biti za baraž, jer Miki je neko ko je vanserijski pevač i ko je ove godine pokazao mnogo. Tako da sam znao da meni ne gine baraž, ali bio sam izrevoltiran zbog samih tri glasa, ne bih ništa rekao da je bilo četiri ili pet. Gledao sam komentare, ispalo je da se ja zalažem samo zbog glasova, a nije. Hteo sam da kažem da imam i druge kvalitete i da sam morao da dobijem četiri ili pet glasa – istakao je Lazić za Grand.

0A0A0646

Nakon što objasnio njegovu iskrenu reakciju, pevač je otkrio da li se pribojavao da će se članovi žirija ljuti na njega zbog takvog ponašanja.

-Mislim da nisu. Videlo se po meni da kako je rasprava tekla, gubio sam kompas. Već sam počeo da pričam neke stvari koje su možda Sašu uvredile. Što sam rekao da mi nije tu mesto, nisam hteo to da kažem, jer da mi nije tu mesto, ne bih dolazio godinama ovde, a ne bih ni sada ostao u takmičenju – iskren je Lazić, a zatim je dodao da li se kaje zbog ishitrene reakcije:

-Ne kajem se, mislim da sam preterao u prekidanju žirija. Ja sam vaspitano dete, odrastao sam u centru grada i vaspitan sam da ne prekidam odrasle kada pričaju, ali jednostavno je bio takav trenutak i da me ne bi preskočili sa komentarima, gledao sam da upadam u reč da bi rekao ono što sam osećao i ne kajem se što sam to rekao. Mislim da je medijski okej propraćeno, preterano sam reagovao kada sam rekao da mi mesto nije tu, iako nisam to mislio. Mnogi pričaju da je namešteno, za Grand sam oduvek pričao, ko god me pita, da se to ne namešta i ja sam živ primer. Došao sam do devetog kruga bez ičega, niko nema ništa od mene, ne postoje nikakva nameštanja.

0A0A0644 1

Boban priznaje da ga je Dragan Kojić Keba iskritikovao zbog takvog ponašavnja i savetovao da se momentalno izvini Popoviću, što je on bez razmišljanja prihvatio.

-Izgrdio me je, rekao mi je da se izvinim Popoviću pre baraža. Ja sam normalno prihvatio, otišao sam i izvinio se i posle sam se na samom baražu javno izvinio. Tako da, mislim da mi žiri nije uzeo za zlo, evo danas je nasmejana situacija. Lepo smo se smejali, pevali, na moju nesreću drugi kandidat je otišao direktno, a ja ću se boriti kao prethodnih par krugova i nadam se prolasku – zaključio je pevač.

ipiccy image 83

Nakon što je detaljno objasnio sve o raspravi koju je imao, u intervju je uleteo Elsan Pilica koji ga je za nijansu pobedio u duelu.

-Bratski duel. Jeste da je drugi put, ali izvini brate – rekao je Pilica, na šta će Boban:

-Nema veze. Prvi put je bilo 5:1 za tebe, sad se nisam dao.

-Popravio si se – kroz smeh su razgovarali, a Bole je doneo zaključak:

-Dva nula me vodi, možemo da se revanširamo ako prođem.

BONUS VIDEO: Boban Bole Lazić – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić