PANIK IŠAO KAO ALVA: Da li su ovo najgori ili najsmešniji nastupi ove subote? (VIDEO)

0A0A7214

U prvoj emisiji „Zvezda Granda“ i gledaoci i žiri čekali su da upoznaju nove pevačke nade koje će svojim talentom raspametiti, ali je panik taster išao kao alva na šabačkom vašaru.

Neki bi rekli da žiriju nije bio dan, te su štedeli glasove, a neki da je ipak bilo više fijaska nego briljantnih nastupa.

panik

Članove žirija i gledaoce do suza je nasmejala čudna boja glasa simpatičnog takmičara iz Gornjeg Milanovca, koji je okarakterisan kao da peva pod dejstvom helijuma.

-Ovo je najoriginalnija interpretacija u „Zvezdama Granda“ ikada! Borio sam se kao lav za tebe – rekao je Aleksandar Milić Mili, dok su se ostali članovi žirija pitali kako je ovaj takmičar uopšte prošao audiciju, te je Saša Popović rešio dilemu.

Nisam te pustio na audiciji, ali sam zbog intevencije jednog vašeg kolege na kraju ipak pristao. Jedan golub mi je šapnuo da rok muziku pevaš top. Vidi sine, sj*bao si i mene i njih – rekao je Popović, što je zaintrigiralo sve članove žiriji koji su insistirali da im kreativni direktor otkrije koji pevač se založio za ovog mladog momka, ali on to ipak nije želeo da otkrije.

0A0A7167

Iznenađenje za sve bio je i takmičar iz Makedonije, čiji je otac rekao da ima glas kao Željko Bebek. Možda, ali kad bi se igrali imitacije, bar kako je rekao žiri koji je tvrdio da je Makedonac skinuo Bebeka.

-Ništa nisam razumela, sve nešto aaaa – rekla je Snežana Đuršić, dok je Marija Šerifović insistirala da se takmičar predstavi ponovo kako bi čula njegovu stvarnu boju glasa.

-Pa da, on namešta to tako i misli da je super ta boja glasa– konstatovala je Marija.

A najgore ili najsmešnije nastupa od ove subote pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić