Login/Registracija

Brat i sestra ZAPALILI region nastupom u „Zvezdama Granda“ pa otkrili: „Njega bi odabrali za mentora da nas Marija nije uzela“ (VIDEO)

IMG 0668 2

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nejra Prošić se vratila u takmičenje nakon nekoliko sezona pauze i to u velikom stilu. Ovog puta na sceni ima podršku rođenog brata Ekija sa kojim će nastupati u duetu.

Njihov nastup prošle subote zapalio je region, a oni su samo za Grand priznali kako su došli na ideju da ove sezone zajedno nastupaju i zbog čega su doneli takvu odluku.

-Lakše delimo sve, pa tako i delimo tremu – kaže Eki, a sestra dodaje:

-Slažem se sa njim, mislim da je žiri oduševljen, to nam je i bio cilj da uradimo.

Ona se takmičila nekoliko sezona ranije, ali ipak nije uspela da stigne do finala. Sada otkriva šta je bio najveći problem, pa nije uspela da stigne do kraja i snimi pesmu.

IMG 0666

-Sve zavisi od sezone. Nekada je to bilo okej, nekada ne baš. Mislim da je falila ta jedna iskra koju sada imam pored sebe i mislim da će ovaj put u potpunosti biti sve kako treba.

Dok nisu stali na Grandovu scenu, nisu mogli da se odluče ko od njih dvoje ima veću tremu, a na ovom nastupu se dogodilo da sestra bude veći tremaroš iako već ima iskustva u takmičenju.

-Ovo je meni prvi put da se takmičim. Pre sam samo dolazio u bekstejdž i tada sam imao veću tremu, zbog toga se i nisam prijavio do sada. Mislio sam da to ne mogu da pobedim, ali vidim da je sada drugačije – kaže Eki.

IMG 0672 1

Brat i sestra su za svog mentora odabrali Mariju Šerifović, ali su za naš portal otkrili ko je bio njihov drugi izbor u slučaju da ih ona nije prihvatila.

-Mariju smo odabrali, nju smo i hteli. Mislim da je fah koji smo izabrali baš njena šoljica čaja, tako da ćemo se super uklopiti – kaže Nejra, a brat dodaje:

-Najverovatnije bi uzeli Đorđa Davida jer je i on isto taj žanr koji mi najčešće pevamo.

U nastavku teksta pogledajte video:

Foto: LukaC,
Autor: A. Milinković