Bosanka lepotom OČARALA Popovića: „Ja bih je uzeo, vidiš kakva je riba“

IMG 7399 1

Nataša Vukajlović (25) iz Gradiške stala je prvi put na veliku Grandovu scenu sa željom da pokaže svima svoj talenat za pevanje.

Čim je izašla na binu, svi su primetili njen fizički izgled koji je potpuno bracio u trans sve muške članove žirija.

Publici se predstavila pesmama „Kukavica“ i „Zbog tebe“, ali ni scenski nastup, ni lepota joj nisu pomogli da privoli stogi žiri, pa je ona pevanje završila bez glasova.

Kako je i sama priznala, odabrala je pogrešan tonalitet pesme, pa nije mogla da pokaže sve što zna. Sa tim mišljenjem se saglasila i Snežana Đurišić koja je prva uputila komentar takmičarki.

-Nagovorio me Sale da povučem panik i ja sam povukla. Mislim da si u obe pesme odabrala pogrešan tonalitet i da te je to koštalo večeras. Nisko, falš, je bilo i to je po mom mišljenu bilo za panik – rekla je Snežana, a onda se Saša uabcio:

IMG 7656

-Pa Nova godina je ljudi, jeste ovo možda bilo za panik, ali se i publika dobro zabavila. Znam da i gledaoci vole ovu pesmu, pa sam hteo je čujemo do kraja – kažao je Popović, a onda se Ana Bekuta uključila u raspravu.

-Pogledajte vi kako je ona zgodna i kako je lepa. Haljina božantvena, dužina, kosa, sve si večeras pogodila – rekla je Ana.

Snežana je na kraju poručila Popoviću da je on uzme i da radi sa njom do drugog kruga, a Popović je na to žetoko odgovorio:

IMG 7591

-Ne mogu ja da je uzmem. Ako od vas osam neće niko, pa ne meni kažete uzmi je ti. Ja bih je sigurno uzeo, pa vidiš kakva je riba. Pogledajte je, žao mi je Nataša, ali ispadaš – zaključio je Saša.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković