Login/Registracija

KRALJICE, NAKLON DO PODA! Snežana Đurišić OBORILA REKORD u Kanadi: „Ne pamtim ovako lep nastup“ (VIDEO)

SNEZANA DJURISIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO MUNJA 10 ok

Pevačica Snežana Đurišić trenutno sa svojim partnerom Vanjom Miloševićem boravi u Kanadi gde je spojila lepo i korisno. Ona je uspela da ode na jedan kraći odmor, ali i da održi spektakularni koncert u gradu Kalgari gde je oborila sve rekorde posećenosti.

Za Snežanin koncert vladalo je nezapamćeno interesovanje, a ljudi su došli sa svih strana bivše Jugoslavije da slušaju divu narodne muzike. Kako smo imali prilike da vidimo na video snimcima koji kruže društvenim mrežama pevačica je napravila žurku za pamćenje.

Kakao saznajemo, Snežana je oborila sve rekorde posećenosti, a koncert je trajao duže od planiranog vremena.

Pevačica se za naš potral oglasila i priznala da je ovo bio jedan od naboljih koncerata u njenoj bogatoj muzičkoj karijeri.

Na snimku koji kruži mrežama može se videti kako cela hala peva i igra uz pesmu „Čudna jada od Mostara grada“, a po svemu sudeći atmosfera je dovedena do usijanja.

-Oboren je rekord, ja ne pamtim kada sam doživela ovako lep nastup, toliko mi je koncert prijao da sam pevala duže od dogovorenog vremena – rekla je Snežana za Grand koja nije mogla da sakrije uzbuženje.

Ovo je samo još jedan od dokaza da samo pravi pevači mogu da napune bilo koju halu na bilo kom kontinentu da zapevaju.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković