Login/Registracija

PRIJA PEVA, SUZE SAME IDU: Da li je ovo NAJEMOTIVNIJE izvođenje do sada? (VIDEO)

Aleksandra Prijovic REPRIZA 5 1

Aleksandra Prijović važi za jednu od najuspešnijih pevačica mlađe generacije. Prethodna godina je za nju bila i više nego uspešna, počela je sa albumom „Zvuk tišine“ koji je oborio sve rekorde slušanost na muzičkim platformama, a prva je učesnica „Zvezda Granda“ koja je zakazala koncert u Štark Areni.

Mlada pevačica već dugo nema slobodan dan kada su u pitanju nastupi, za svaki njen koncert se traži karta više, a Aleksandra je sa bendom pripremila i poseban repertoar koji izvodi.

Poseban akcenat stavila je na izvođenje emotivnih balada svojih kolega, koji u njenoj ineterpretaciji zvuče maestralno. Dokaz tome su i videi koji kruže na društvenim mrežama, a u tim snimcima se vidi koliko je Aleksandra publiku očarala svojim glasom i energijom.

Tako je nedavno isplivao video sa jednog koncerta gde Prijovićka peva čuveni hit „I sad me po tebi poznaju“, a publika sa pažnjom i posebnom emocijom prati pevačicu.

Komentari na društvenim mrežama su se samo nizali, a publika je saglasna da Prija peva bolje i emotivnije nego ikada pre i da svojim magičnim izvođenjima mnogima natera suze na oči.

-„Jedna jedina“, „Najbolja si“, Bravo Prijo kraljice“, „Ovo je najemotivnije izvođenje ikada“ – samo su neki od komentara ispod snimka.

Podsetimo, Aleksandra će u ovoj godini pored Milice Pavlović održati prvi solistički koncert u Beogradu. Za ovu godinu je najavila i novi album, ali i mnoga druga iznenađenja za njenu publiku.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A. Milinković