Login/Registracija

PRVI PANIK U NOVOJ GODINI! Takmičar PODBACIO, Popović mu poručio: „Onlajn možeš i da ideš“

Vasilije Zindović (23) iz Herceg Novog probio je led i otvorio novogodišnju emisiju „Zvezde Granda“. Na velikoj sceni se pojavio prvi put, a u takmičenje je došao sa idejom da svima pokaže talenat koji poseduje.

Za premijerno pojavljivanje odabrao je dve prave rok numere „Na raskršću“ i „Kap po kap“. Međutim, izgleda da je trema učinila svoje, pa je takmičar već na kraju prve pesme dobio panik taster.

Nakon nastupa, Đorđe David je zatažio da publika velikim aplauzom pozdravi kandidata, a Saša Popović mu je u tom trenutku žestko odbrusio:

-Čekaj Đorđe, tražiš od publike aplauz, a dao si mu panik? – rekao je Saša, a roker je odmah odgovorio i obrazložio zbog čega je doneo ovakvu odluku:

-Novogodišnji praznici jesu, ali nije bilo dobro. Dosta uštinuto, nisi pustio glas. To se peva sa mnogo više emocije i stabilnosi u vokalu. Ti si pravio dinamiku kao da je dečija- rekao je Đorđe.

Na kraju svega ovoga Saša je imao svoj komentar, pa je poručio takmičaru.

-Vasilije, ti si bio na onlajn audiciji, onlajn možeš i da ideš – rekao je on.

Nakon što je ispratila kandidata sa scene, Sanja Kužet je na ovaj nastup imala jedan komentar.

-Ja se nadam, sudeći po iskustvu iz prethodnih emisija da sledeći kandidat nije bio na onlajn audiciji – zaključila je voditeljka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković