Šok u studiju: Bosanac potkačio Cecu kao nikada do sad: „Nemaš stav! Ugledaj se na Milija“

Bosanac potkačio Cecu

U prvom ženskom duelu za večeras predstavile su se Irma Hasić iz tima Dragana Stojkovića Bosanca i Nevena Novaković kojoj je mentorka Marija Šerifović, a žiri je nakon njihovih nastupa dao prednost Hasićevoj koja je osvojila maksimalan broj njihovih glasova, dok je Novakovićeva dobila glas manje.

Nakon što je u prethodnom paru poslednja komentarisala, Viki je sada prva dobila reč.

Irma, tebi su se tako tresle noge i tako si podrhtavala, ali evidentno je da možeš. Obe devojke imate loše krajeve i na tome morate da radite, s tim što Nevena je bila neubedljiva, ali manje više ste bile slične– rekla je Violeta, a Ceca je dodala kako je glasala za obe jer su bile apsolutno jednake.

Bile su ujednačene, iste su greške imale, isto sve. Meni ni ova mala nije loš pevač, tu su i faktori treme, svi su i bolesni i to utiče– bez previše emocije je istakla Ražnatovićka.

Za razliku od njih, Miliju je Irma bila bolja.

Nisu ni blizu bile, pogotovo prva pesma. Irma, tako si je donela na svoj način, i to je bila jedna kompaktna emocije i bilo je predivno, na drugu nisam obratio ni pažnju tada sam ti dao glas. Nevena, simpatično, i dobar pokušaj, ali mora tu da se radi jer se ni prva ni druga pesma ne pevaju tako, ali imaš šta je potrebno– obrazložio je Mili, a Snežana se složila i dala poželela im sreću.

Bosanac potkačio Cecu
Bosanac potkačio Cecu

Bosanac potkačio Cecu

Na kraju, Bosanac je pohvalio svoju kandidatkinju koja je dobro pevala uprkos problemu sa krajnicima i savetovao je da se sledeći put ne trese na sceni, dok je Marija Neveni poželela sreću u baražu.

Dok je Bosanac napustao svoje mesto došlo je do koškanja sa Cecom koja ga je pitala zbog čega je proziva.

Nemaš stav. Vidi kako Mili ima stav, a ne ne znam za koga bih glasala… Važno je da je tvoj savršen, ubi te skromnost– odbrusio je Stojković, a celu svađu pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić