Miki Sekulovski oduvao u „Zvezdama Granda“, žiri van sebe: „Ti si sigurno finalista“

Miki Sekulovski nastup

Večerašnju emisiji otvorili su Mirza Čaušević i Miki Sekulovski, iako je publika uživala u njihovim izvedbama žiri je odlučio da je Miki bio nadmoćniji i osvojio je svih šest glasova, dok je Čaušević dobio četiri.

Iako je Mirza bio dobar, imao je jakog protivnika koji ga je bacio u senku što je prokomentarisao i žiri.

Miki Sekulovski nastup

Bio si dobar, borio si se, ali pored tebe je kandidat kome je pozornica dom, mikrofon ljubav i to se tako vidi i čuje. Bravo-rekla je Marija, dok je Bosanac dodao da je Miki ajkula.

Oduešvljenje nije krio ni Đorđe David koji mu predviđa veliki uspeh.

Kandidat broj jedan samo ti je peh što si naleteo na godzilu, ali sviđa mi se tvoja boja glasa. Makedonac, mislim da je tvoje najprirodnije stanje kada spavaš i kada pevaš. Ti si sigurno finalista ove godine, to ko ospori neka ide kući. Ti si spreman za album ti možeš svaku obradu da otpevaš, malo pevača to može– objasnio je roker.

0A0A4344
Miki Sekulovski nastup

Ana Bekuta smatrala je da je Mirza imao problem sa dikcijom u prvoj pesmi, ali da mu je dala glas jer zna da je dobar pevač, sa čim se složio i Mili dok su za Mikija rekli da je pevač sa stavom.

Poslednja je reč dobila Viki Miljković koja je prebacila Saši Popoviću zbog toga.

mirza causevic

Mrzim kada pričam poslednja i kada su svi sve rekli. Mirza, nije bilo loše, a što se tiče Mikija slažem se sa hvalospevima i ti meni deluješ kao profesionalac iako znam da nisi– dala je svoj sud Violeta.

Ceca se ponosno zahvalila kolegama što su prepoznali talenat Sekulovskog, za koga tvrdi da je očaravajuće osveženje, dok je Snežana svom takmičaru poručila da se skoncentriše u baražu i da sve od sebe.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić