„Dugo smo čekali sina“ Ružica Čavić bila je zvezda 90-tih, povukla se sa scene, sad apelovala na sve žene: „Ne predajte se“ (VIDEO)

Ružica Čavić osvojila je sve simpatije publike kada se nakon povlačenja iz javnosti pojavila u emisiji „Nikad nije kasno“, a ove nedelje po drugi put je stala na veliku scenu i pokazala svu ljubav prema muzici koja je čekala ovaj šou da zablista.

Ona je za naš portal sumirala utiske odmah nakon nastupa i otkrila da je učešće u popularnoj emisiji za nju kao lek.

-Osećam se prelepo stvarno. Ova emisija meni je donela u životu neku inekciju, dala mi je snagu dodatnu i vetar u leđa, zaista život je čudo – rekla je ona.

0A0A5375 1
Ružica Čavić otkrila zbog čega se totalno povukla sa javne scene

Podršku su joj pružili suprug i sin koji su joj se pridružili u revijlanom delu na sceni, a istakla je da joj upravo to najviše znači, te da bez njih to ne bi bilo to.

-To mi najviše znači, to je moja suština. Bez njih, ja ne bih to ni uspela, a ne bih ni ja bila u potpunosti ja – istakla je.

0A0A5400 1
Ružica Čavić otkrila zbog čega se totalno povukla sa javne scene

Ružica je osvajala mnoge nagrade na raznim festivalima i takmičenjima, nakon čega se odjednom povukla sa scene, a sada je otkrila zbog čega je ipak odlučila da se vrati.

-Neki splet okolnosti u mom životu. Meni je bilo broj jedan da se ostvarim kao majka, i pošto smo sina dugo godina čekali, onda smo povukli ručnu i sve stavili sa strane dok nismo oformili porodicu. Evo sad kada je stao na noge i smatram da je već odrastao čovek, sad mogu da nastavim dalje – rekla je Ružica za Grand.

Ružica Čavić otkrila zbog čega se totalno povukla sa javne scene

0A0A5374
Ružica Čavić otkrila zbog čega se totalno povukla sa javne scene

Talentovana pevačica dodala je još primera za koje smatra da nikad nije kasno ostvariti u životu, a zatim podelila savet svim ženama.

-Nikad nije kasno za nove pesme, nikad nije kasno za nova prijateljstva, za putovanja, nikada nije kasno da u životu preokrenete neke stvari. Pogotovo u mojim godinama, savetujem kompletno sve žene, da se ne predaju i da nalaze neke načine da izađu iz svog nekog koloseka, da unesu neke promene. To donosi kvalitetu života i nekako smo sve vedrije kada imamo ispunjen život – istakla je.

0A0A5380
Ružica Čavić otkrila zbog čega se totalno povukla sa javne scene

Ružica je snimila na početku karijere duet sa poznatim pevačem Željkom Samardžićem, te nam je otkrila da li su sada u kontaktu i u kakvim su odnosima.

-U odličnim smo odnosima. Željko je konstantna podrška, tiha podrška. Znači podržao me je i kada sam se povukla, shvatio je i zna kakav sam lik. Podržavam i ja njega i njegovu divnu porodicu, jednostavno se pokazao od početka, do dana današnjeg da je pravi iskreni prijatelj – rekla je iskreno.

BONUS VIDEO:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković