Fotografije Indire Radić svedoče koliko se promenila, jedno je ipak zadržala: Evo kako je srpska Šakira izgledala nekad

Indira Radić sada
Foto: Z.K.Munja

Bujna kovrdžava kosa oduvek je bila zaštitni znak pevačice Indire Radić, a zbog toga su je mnogi prozvali srpskom Šakirom.

Indira je često menjala boju kose, ali ne i lokne koje su više od tri decenije deo njenog imidža čemu svedoče i stare fotografije čuvenog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje.

Iako mnogi tvrde da je Indira kao vino i da se nije mnogo promenila od kada je kročila u svet estrade, nedavno je promenila imidž, kada se na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu pojavila sa ravnom kosom.

Indira Radić nekad
Indira Radić nekad / Foto. Z.K.Munja

Indira Radić nekad, evo kako je pevačica izgledala

Pevačica je započela profesionalnu karijeru davne 1992. godine izdavanjem pesama za Južni vetar, a nakon lutanja između nekoliko izdavača prešla je u Grand produkciju.

Samo deceniju nakon što je kročila u muzičke vode, njen duet sa Alenom Islamovićem „Lopov“ postao je apsolutni hit.

Indira Radić nekad i sad
Indira Radić nekad / Foto. Z.K.Munja

Upravo što se zavrtela popularna numera, Indira je objavila i svoj do sada najuspešniji album „Zmaj“ kojim je stekla armiju fanova na čitavom Balkanu.

Ekskluzivne fotografije Indira Radić

Indira Radić je nekad ovako izgledala, Lopov i Zmaj su joj bili odskočna daska
Indira Radić nekad / Foto. Z.K.Munja

Međutim, malo ko zna da se pre muzičke karijere Indira bavila medicinom što je, kako je jednom priznala, ipak bila želja njene majke, a jedno vreme je radila i kao medicinska sestra u Zagrebu.

– Ostao mi je u lepom sećanju rad u bolnici u Hrvatskoj. Kolege su me mnogo volele zbog moje neposrednosti. Muziku nisam zapostavljala, stalno bih pevala, kako pacijentima, tako i kolegama. Sa nekima sam ostala i do danas u kontaktu – ispričala je Indira jednom prilikom.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Prija i Indira Radić – Dve muzike – Niš – Live

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić