Login/Registracija

Najbolji narodnjak iz „Zvezda Granda“ promenio kurs: Bojan Pavlović otkrio deo nove pesme koja je potpuno drugačija: „Ovo je za sva vremena“ (VIDEO)

cd96b0b48c10656c3636279435b11f43674f35b5

Bojan Pavlović proslavio se u „Zvezdama Granda“ pre dve godine, kada se istakao kao izuzetan narodni vokal, a da dobar glas može da peva svaki žanr dokazuje novom pesmom koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Pevač koji će se uskoro po prvi put ostvariti u ulozi oca, dobio je novu snagu i odlučio je da uđe u studio sa neverovatnom ekipom saradnika i snimi numeru pod nazivom „Tugu zovem tvojim imenom“.

Jutro uvek daje neke lažne nade, ali noć mi te ukrade, jedno piće, stara bol, tugu zovem dušo tvojim imenom– glasi emotivan refren prelepe balade koju će uskoro predstaviti svojoj publici.

Tekst i muziku za ovo ostvarenje radio je otac njegove verenice, Ernest Pelaić,dok je za aranžaman bio zadužen aranžman Dejan Nikolić.

-Imam velika očekivanja od ove pesme. Kao i uvek i ovog puta sam dao sve od sebe da uradim nešto što će ostaviti trag i svakom novom pesmom želim da pomerim granice. Produkcija se radi na relaciji Beograd- Split, snimamo i spot za otprilike dve nedelje u Splitu koji će se sigurno dopasti publici i jedva čekam da sve objavimo– rekao je Bojan za Grand.nova.

Fanovi su odlično odreagovali da delić singla koji im je Pavlovič otkrio, nakon čega je usledila lavina komentara ispod te objave.

„Bravo, ovo obećava“, „Ideš ka vrhu“, „Au brate, svaka čast“, samo su neki od komplimenata koji se nižu ispod ovog vida, a ukoliko još uvek niste čuli šta Boki sprema za svoje slušaoce brzo klik na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić