Login/Registracija

Mare poklonio Žiki kućnog ljubimca od koga se ne odvaja: „Samo da mi se ne porodi u emisiji“ (FOTO)

0A0A3783

Svaka epizoda emisije „Nikad nije kasno“ posebna je na svoj način, ali morate se složiti da su one praznične uvek omiljene s obzirom da se tada širi pozitivna energija koja je magična.

Tako je bilo i ove nedelje, kada smo uživali u neverovatnim izvedba vetarana, kao i pevača koji su gostovali, a naravno emisija nije mogla da prođe ni bez pošalica i priča koje su svima izmamile dodatni osmeh na lice.

Naime, Žika se pohvalio kako je dobio neobičan poklon od Mareta koji čuva kao oči u glavi, ali ne sme previše da ga drži u rukama.

Ovo mi je jaje poklonio Mare, to je pravo nojevo jaje i ne smem mnogo da ga držim u rukama da mi se ne zagreje i da se ne porodi u emisiji– objasnio je Jakšić u svom stilu.

IMG 1981

I od tada se ne razdvaja od njega, Žika ima kućnog ljubimca jaje– dodao je predsednik žirija što je sve slatko nasmejalo.

0A0A3518 2

Podsećamo, u žiriju ove nedelje je bila Ceca Ražnatović koja je otkrila ključnu razliku između ove emsije i „Zvezda Granda“.

– Ovde je mnogo manje stresa. Ovde uopšte nema stresa, ovde je kao revija kvalitetnih pevača gde mi uživamo u muzici, a u „Zvezdama Granda“ mi je malo stresnije zato što su moji kandidati u takmičenju i mi moramo da odlučujemo. Nekada je to jako teško, bude ti i žao i neprijatno, toga ovde nema– objasnila je Ceca koja uspeh ove emisije pripisuje Žiki Jakšiću, a sada je otkrila i zbog čega.

– Žika jako voli muziku i tome je posvećen celog života i iz ovog formata se vidi koliko on uživa u svemu tome i ovu emisiju kao svoje dete neguje i publika je to prepoznala. Drago mi je što ovakav format postoji i što je gledan– tvrdi Ražnatovićka.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić