„Odrekla sam se noćnog života“, Aleksandra Mladenović otkrila tajnu o kojoj je dugo ćutala: „Bojim se samo jednog“ (VIDEO)

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 23 ok

Pevačica Aleksandra Mladenović u poslednje vreme smanjila je svoju aktivnost na društvenim mrežama, za šta ima opravdan razlog koji najviše raduje njenu publiku.

Naime, pored nastupa, pevačica vredno radi i u studiju odakle će uskoro izaći novi projekat na koji je javnost dugo čekala.

Malo sam se povukla što se tiče objavljivanja slika na društvenim mrežama, jer nemam vremena, puno radim. Posvećena sam radu na jednom velikom projektu, a to je moj drugi album i jedva čekam da to ugleda svetlost dana jer sve mora da bude onako kako sam ja zamislila– kaže Mladenovićka koje ne krije da se u njoj meša vrtlog osećanja kada pomisli na dan kada će album izaći.

Imam veliki starh imam i nove saradnike, ali svakako sam prezadovoljna pesmama, nisam puno eksperimentisala i menjala i mislim da će se svideti publici. Album će izaći ceo odjednom, ali još ne znam datum jer ima puno pesama i svaka zaslužuje da ima svoju priču– objasnila je pevačica koja je u međuvremenu poradila i na svom fizičkom izgledu.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 4 ok

Iako je pre nekoliko godina imala oscilacije sa kilažom, Aleksandra izgleda bolje nego ikad, a sada je otkrila i u čemu je tajana i kako je uspela da se vrati na staru liniju.

Odrekla sam se noćnog života mimo nastupa, izbegavam da izlazim i treniram redovno, ustajem rano i verovatno je to uticalo– iskrena je pevačica.

a27d5ee77498db53ebaad4641580d1add4282a45

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ važi za jednu od najotresitijih javnih ličnosti koja bez dlake na jeziku govori o svakoj temi i tako ostavlja utisak jake žene, a nas je zanimalo da li se ona negeča plaši.

Plašim se jedino Boga, imala sam ranije puno strahova, mislim i dalje je ostalo to da se bojim da letim, na tome radim jer moram da putujem, ali ostalo sam prebrodila– tvrdi ona.

Šta je rekla o druženju sa Andreanom Čekić i Vanjom Mijatović saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić