„Ovo je kukavičje jaje“ Kandidat se pravdao, Saša Popović ga sasekao: „Nemoj ti meni ovo-ono, nemoj da nas fortaš“

ipiccy image 1 3

Danijel Stojičić i Boban Lazić našli su u duelu „Zvezda Granda“, nakon čega je drugi kandidat „popio“ kritiku Saše Popovića, ali i ostalih članova žirija.

Sve je krenulo od izvođenja pesama „Porodično blago“ i „Ohladi“ koje je otpevao kandidat Viki Miljković, ali je najveću kritiku dobio takmičar Ane Bekute koji je izabrao da se predstavi numerama „Umoran sam od života“ i „Nikad nije kasno“.

Na kraju duela žiri je glasao za 6:4 za Danijela, čiji nastup možete da pogledate u videu.

Posle glasanja stručnog žirija, Ana Bekuta bila je ljuta.

Mislim da su ovo namerno napravili da me iznerviraju – istakla je Bobanova mentorka, a Saša Popović dodao da smatra da je Boban imitirao Đorđa Marjanovića u drugoj pesmi i da se to žiriju nije dopalo.

-Trebalo je da peva svojim glasom, na svoj način, a on je skinuo Đorđa – rekao je Popović, dok je Đorđe David dodao da nije trebalo da peva ovu pesmu.

-Ovo je kukavičje jaje, nema veze sa njim. Bobana znamo kao pevača koji je neprikosnoven u drugačijem domenu, imao prepoznatljivu boju, a u ovoj pesmi se ne snalazi. Svaka čast što je do kraja izdržao- konstatovao je roker, dok se Bekuta nije složila, tvrdeći da ima koga i da imitira.

IMG 0549
Saša Lazić Zvezde Granda

Ovo je stvar ukusa. Meni ta pesma nije smetala, više mi je smetala prva u refrenu. Strofu si otpevao prelepo, a onda lom i krš. Prvi kandidat je pevao lepo i tačno, sve na mestu – rekla je Marija Šerifović, dok je Dragan Stojković Bosanac delio isto mišljenje sa njom. Ipak, imao je zamerku za Bobana Lazića.

-Ti si u pesmama Tome Zdravkovića svoj na svome. Nisi ti bio preagresivan, već falš. Druga pesma i Đorđe Marjanović se ne imitira. On je specifičan, univerzalan i nikad niko nije uspeo da ga skine. To se ne čačka – rekao je Boske drugom kandidatu, čiji nastup možete da pogledate u videu.

Ceca Ražnatović čestitala je prvom kandidatu, dok je za drugog rekla da joj je žao što je dobio malo glasova.

-Meni si ti jako simpatičan kao pevač i kao pojava. Meni ti falšići nisu smetali, meni je najbitnije prezentovanja i kakav utisak ostavljaš na publiku. Žao mi je, srećno u baražu- istakla je Ceca.

-Zaista se nisam trudio da imitiram, možda sam malo prehlađen, malo nos…– pravdao se Boban, a Ceca stala u njegovu odbranu.

I Ana Bekuta branila je svog kandidata, poručivši mu da samo peva srcem u baražu i da se ostavi imitacije. Ipak, takmičar je ponovo pokušao da se opravda da nije nikog imitirao, „vadeći“ se na prehladu, ali je Saša bio odsečan.

-Nemoj da mi pričaš nos, ovo ovo. Nemoj da nas fortaš -poručio mu je Popović.

0A0A4431

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić