Login/Registracija

„Nisam neki optimista“, Boban Lazić oduševio žiri, pa otkrio šta se dešavalo prošle godine: „Samo da sam zdrav“ (VIDEO)

Boban Lazić o povratku u Zvezde Granda nakon sezone pauze, otkrio šta se dešavalo dok se nije takmičio i šta očekuje od novog pojavljivanja na velikoj sceni.

Ove subote uspeo je da očara žiri, a posebno Mariju Šerifović koja ga je pohvalila kako je bio tačan i precizan i da je dao sve od sebe što je nagrađeno maksimalnim brojem glasova.

Boban Lazić o povratku u Zvezde Granda
Boban Lazić o povratku u Zvezde Granda

Zadovljan sam, brzo sam nastupao, možda mi je malo još falilo da se zagrejem, ali bilo je dobro. Bio sam na visini zadatka, sa nekoliko greškica– podelio je svoje utiske za naš portal odmah nakon nastupa.

Iako još uvek ne vežba sa svojom mentorkom Anom Bekutom, priznaje da mu je bitno da i ona bude zadovoljna njegovim performansima.

Ana je oduševljena, ne radimo još uvek zajedno, spremao sam se sam , ispunio sam i njena očekivanja. Komentari su odlični i sve dok je tako imponuje mi- kaže Boban.

boban lazic 5

Boban Lazić o povratku u Zvezde Granda

Lazić je poznat publici iz raniji sezona u kojima nije imao uspeha da se plasira u završnicu takmičenja, a sada se vratio da nastavi gde je stao pre dve godine.

Dosta sam radio, pogotovo prošle godine. Pre dve godine sam se dobro ispromoviosao, sada sam odlučio da se vratim, očekujem dobru sezonu, da ću biti dobar, samo da sam zdrav i daću sve od sebe- tvrdi Lazić koga smo pitali da li vidi sebe u finalu:

Boban Lazić o povratku u Zvezde Granda
Boban Lazić o povratku u Zvezde Granda

Nisam neki optimista, uvek sam se zadovoljavao sa tim koliko mi žiri da, tako da kako bude odmicala sezona biću zadovoljniji. Grand je dobra reklama, i jednom da se pojaviš, a kamoli više puta i to je dobro za sve nas– zaključio je takmičar čiji ceo intervju možete pogeldati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Boban Lazić- Zvezde Granda- Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/V.Brusin