Login/Registracija

Žiri u panici: Bosanac nestao, pa zbunio izjavom: „Radim na pijaci“ (VIDEO)

ZIRI ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 32 ok

Kao što ste to do sada i navikli kada su „Zvezde Granda“ u pitanju i ove subote očekuju vas sjajni muzički dueli, a samo oni najbolji sebi će osigurati prolazak u naredni krug takmičenja. Naša ekipa odlučila je da i ovog puta zaviri iza kulisa najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima i otkrije vam šta se dešavalo iz glamurozne Grandove scene tik pre emitovanje.

Znamo da je gospodim Dragan Stojković Bosanac pravi virtuoz na harmonici, ali izgleda da se za volanom ne snalazi jednako dobro kao i sa dirkama, pa je ovog puta promašio put. Na svu sreću u pravom trenutku naišao je Vojna Nedeljković koji se pobrinuo da Bosanac sigurno stigne do bekstejdža u kome ga je zabrinuto čekao Saša Popović.

sasa popvic

Da li je neko video Bosanca? – pitao se kreativni direktor.

Doveo sam ga, ne znam gde se izgubio – odgovorio je Voja, a onda je Ceca pokušala da reši ovu enigmu i pozvala harmonikaša.

ceca raznatovic

Boske, javi se, hitno je – poslala mu je poruku Viki Miljković, dok je Marija opušetno čekala da se pojavi na snimanju.

Javiće se čemu drama – istakla je pevačica.

Za Bosanca su se zabrinuli i omiljeni voditeljski par, Sanja i Voja, a onda se harmonikaš konačno pojavio u emisiji, pa su ostali članovi žirija mogli da odahnu:

Inače radim na pijaci, držim tamo prvi red na tezgi tako da možete kod mene kupiti raznu robu – zbunio nas je na trenutak Bosanac svojom izjavom, a šta se dalje dešavalo obavezno ispratite u videu ispod.

boske

Podsećamo vas da je ovaj tekst plod naše mašte i da ima za cilj da vas zabavi, a verujemo da će te i ove subote uživati uz omiljeni muzički šou na ovim prostorima „Zvezde Granda“.

Foto: Z.K.Munja/ youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk