Login/Registracija

Ljuba Perućica progovorio o Aleksandri Prijović: „Da sam nju oženio ne bih to radio“

Popularni pevač Ljuba Perućica jedan je od omiljenih pevača na estradi, međutim u poslednje vreme slavu mu je ukrala supruga Katarina.

Naime, pevač veoma često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i zanimljive videe svoje lepše polovine koji su postali viralni.

Najveću pažnju privukla je situacija koja se dogodila pre nekoliko dana, kada je Kaća majstorisala sa Ljubom. Mnogi su joj skinuli kapu što je nonšalantno zasukala rukave i malterisala u dvorištu njihove porodične kuće.

Koliko je ponosan i srećan što ima pored sebe lepu i sposobnu ženu Perućica je priznao u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

-Našao sam ženu ne ono kao što kažu tri u jedan, ma ona je sto u jedan! Ona sve zna i ništa joj nije teško. Niko se nije rodio naučen ali ona uživa da uči. Eto sada smo zajedno malterisali i nije nam ništa falilo- ispričao je Ljuba ponosno.

-Ali Ljubo tebi je onda dobro došlo što nisi oženio Prijovićku- dobacio je Medić budući da su Perućica i Aleksandra svojevremeno bili u vezi.

-Ihh (smeh) Da sam nju oženio sad ne bih morao da malterišem! (smeh) Šalim se naravno, ma ne bi ni Kaća i ja sad malterisali sada da nas nisu majstori ispalili mnogo puta-nasmejao je Ljuba sve.

Iako je prošlo mnogo vremena od raskida Ljube Perućice i Aleksandre Prijović, mediji i dalje provlače priču o navodnim razlozima prekida njihove dugododišnje veze.

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, nakon čega je pevač stavio tačku na tu temu.

– Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem – otkrio je Perućica tom prilikom.

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović