Bila je jedna od najvoljenijih zvezda Granda, a onda je nestala sa scene: Gde je i šta danas radi Silvija Nedeljković? (FOTO)

silvija nedeljkovic
youtube

Pevačica Silvija Nedeljković proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ 2007. godine, a u finalu je zauzela sedmo mesto.

Osim što je u takmičenju pokazala odlične vokalne sposobnosti, ona se kasnije oprobala i u voditeljskoj ulozi, pa je tako nekoliko sezona sa Nemanjom Stevanovićem vodila popularni šou u kome se proslavila.

Iako je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, ona se nakon udaje za golmana Sašu Stamenkovića potpuno povukla sa javne scene i više nije snimala pesme.

silvija nedeljkovic i muz
facebook/printscreen

Kako je Sašina karijera zahtevala angažmane u drugim državama, oni su neko vreme živeli u Azerbejdžanu gde je on nastupao za jedan klub, a pevačica je tada u medijima pričala da joj se svideo život van Srbije.

– Baku je lep grad, ima svega i dosta se toga gradi. Pokušavaju da kopiraju druge, pa je tako jedan deo veoma sličan Dubaiju, dok je plaža nalik onoj u Majamiju. Što se mog posle tiče, odnosno pevačke karijere, zamrzla sam je do daljnjeg – pričala je ona tada.

silvija nedeljkovic i sasa

U medijima se spekulisalo da su ona i njen suprug nakon povratka u Srbiju otvorili privatni biznis i da su vlasnici jedne dečije igraonice, ali ni ovim povodom se pevačica nije oglašavala.

SiIvija je jedno vreme bila u vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a ostala je upamćena i njihova zajednička pesma „Jedini, jedina“ koja je i danas veoma slušana.

Kako sada stvari stoje sve govori da Silvija nema nameru uskoro da se vraća na muzičku scenu, a publika željno iščekuje njen veliki povratak posle mnogo godina pauze.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović otkrila kako je skinula kilograme

POGLEDAJTE I:

Foto: yutube/facebook,
Autor: A.Milinković