Oglasila se Maja Jevtić nakon porođaja: „Još uvek se oporavljam“

MAJA JEVTIC 27 GOD. ROGATICABIH 5

Pevačica i četvrtoplasirana finalistkinja „Zvezda Granda“ Maja Jevtić juče se porodila i na svet je donela sina Lazara.

Ponosna mama se danas oglasila za Grand i rekla da je sve proteklo u najboljem redu. Prvo se svima zahvalila na čestikama, zatim je otkrila kako je protekao porođaj.

-Hvala puno svima na čestitkama. Prošlo je sve kako treba, beba je dobro, ja se još uvek malo oporavljam, ali je sve Bogu hvala pod kontrolom i u redu – rekla je ona za Grand.

Podsetimo, termin porođaja bio je zakazan za 29. avgust, ali je beba sačekala još nekoliko dana. Pevačica i njen suprug do samog kraja nisu znali pol, pa je dolazak Lazara na svet bio veliko iznenađenje za celu porodicu.

Inače, Maja je u „Zvezdama Granda“ bila prva trudnica koja je došla do finala. Branila boje tima Marije Šerifović, a kako je rekla za Grand ova sezona je za nju bila nešto sasvim posebno.

-Takmičenje ću pamtiti pre svega po divnim prijateljstvima, posebno sada pred kraj takmičenja kada smo se sve više spirjateljili, naročito mi iz Marijinog tima. Uživala sam u svakom krugu i nosim sve najdivnije emocije čitavog takmičenja – rekla je Maja.

BONUS VIDEO – Milan Mitrović o porodici:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković