Login/Registracija

Ivana Pavković i Petar Mitić iskreno o trzavicama u braku: „Svašta mi kaže u tim trenucima!“ (VIDEO)

Popularni estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić večeras su okupili brojne pripadnike estrade kako bi sa njima podelili sreću i radost povodom proslave prvog rođendana blizanaca Vuka i Vojina.

Kao i svaka majka Ivana nije krila da ima tremu s obzirom da želi da sve prođe u najboljem redu budući da je na organizaciji proslave divnog dana radila danima.

– Napravili smo slavlje za mali krug ljudi, ali odabranih. Nas dvoje smo spremni. Neće se niko od kolega ljutiti što ga nismo pozvali, ali verovatno nisu zvali ni oni nas (smeh) – našalio se Petar već na samom početku razgovora sa pripadnicima sedme sile.

IMG 20230906 WA0066

Iako njihov osmeh govori koliko su srećni, bračni par ne krije da turbulencija, pa i poneke svađe uvek ima.

– Turbulentnije nam je sada svakako sa tri dečaka, ali uživamo u svakom danu. Ovaj septembar nam je baš uzbudljiv jer nam je sin krenuo u školu, pa i u muzičku školu, onda organizacija slavlja, sve to zahteva vremena i svega. Ali nekako guramo sve- objasnio je pevač, na šta je Ivana dodala da se trude da uprkos brojnim obavezama i brzom životu uvek žive u harmoniji.

-U suštini mi smo ljudi koji vole svoj mir, pa skandala kod nas nema.

IMG 20230906 WA0106

Iako važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi, Ivana i Petar potpuno otvoreno govorili su o svom odnosu i otkrili kako on izgleda u njihova četiri zida.

-Nećemo da se lažemo da je sve idealno, mada smo u poslednje vreme baš zauzeti i nemamo ni vremena da se posvađamo, ali to uvek budu neke glupost- objasnio je Mitić o sa osmehom progovorio o razlogu poslednje svađe.

-Evo ja ću da vam ispričam. Poslednji put sam se svojski trudio da smirim svoju ženu jer je bila opterećena ovim slavljem, žensko kao žensko. Želela je da sve bude pod konac ali to tako ne može- kroz smeh je ispričao, dok se Ivana našalila da je samo reč o njenoj bezazlenoj histeriji.

IMG 20230906 WA0075

„Da li ti je nekada pretila razvodom u svađama?“ bilo je jedno od novinarskih pitanja na koje je Petar u sekundi odgovorio odrično, međutim Ivanina upadica je mnoge iznenadila.

-On ume svašta nešto da kaže u tim trenucima (smeh) Inače ja sam mirnija, a on je temperamentan- našalila se pevačica.

image00001 6

Iako bi malo među pevačima priznao, Ivamna i Petar se nisu libili da kažu da uzimaju dečiji dodatak.

– Uzimamo dečiji dodatak. To već nekako ide elektronski, samo uđeš u taj sistem, a i eto ja za troje dece, šta fali? – rekla je Ivana kroz smeh, pa dodala:

– Više razmišljamo o vaspitanju, njihovom ponašanju, sad u školi, kako će oni prihvatiti, kako će biti prihvaćeni, više nam je to bitno nego neki drugi momenat.

A kakvi su im planovi kada je u pitanju karijera i kada će iznenaditi publiku saznajte u videu ispod:

BONUS VIDEO: Rođendan blizanaca Ivane i Petra