Login/Registracija

Nemanja Stevanović nastavlja da šokira, promene su trajne, evo dokaza (VIDEO)

Publika se još nije oporavila od šoka kada je videla Nemanju Stevanovića koji je drastično promenio imidž i postao neprepoznatljiv, a sada je pokazao da je rešen da se drži svog „novog fazona“, pa je posle dužeg vremena snimio novu pesmu a pohvale od kolega iz „Zvezda Granda“ samo pristižu, a među prvima podržao ga je Petar Mitić, kao i Danijel Alibabić koji su pohvalili novu numeru.

Još kada se pojavio u takmičenju „Zvezde Granda“ pevač Nemanja Stevanović privukao je veliku pažnju publike širom regiona.

Na njegove vokalne sposobnosti i samu pojavu pripadnice ženske populacije nisu mogle ostati ravnodušne, muzički znalci predviđali su mu sjajnu karijeru.

Osim popularnosti koji je ostvario učešćem u pomenutom takmičenju, pevač se zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, okušao i kao voditelj talent šoua.

Nemanja se poslednjih nekoliko godina povukao sa javne scene, a oglašava se i gostuje u emisijama samo kada ima da predstavi neki novi projekat.

Sada uživa u mirmom i porodičnom životu, redovno nastupa u klubovima, a rešio je da posle duže pauze obraduje publiku novom pesmom.

Foto: Instagram nemanjastevanovic82

On je napravio i drastične promene, pa je kao najavu za spot objavio jedan video na kome se vidi da ima dugu kosu, a ovo je iznenadilo sve njegove pratioce.

-Pa da počnemo laaagano… Pesma se zove „Iza Ponoći“ i ne mogu da dočekam da je čujete i pogledate spot – poručio je pevač pre par nedelja, a sada je spot konačno i ugledao svetlost dana.

Nemanjin novi imidž možete da pogledate u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/Instagram nemanjastevanovic82,
Autor: A.Dačić