„Imala sam ogromnu tremu“ Nađa Mujezinović zamalo pobegla pred nastup, evo šta se događalo iza scene (VIDEO)

Talentovana devojka iz Sarajeva, Nađa Mujezinović i ove subote briljirala je u „Zvezdama Granda“. Iako tvrdi da je trema učinila svoje, sudeći po glasovima žirija, ovo je bio jedan od njenih najboljih nastupa.

-Iskreno priželjkivala sam da oduševim žiri i publiku. Zadovoljna sam nastupom, iako mi je grlo bilo malo suvo, što se čulo u nekim momentima. Ogromnu tremu sam imalu, ali ja to volim, to je pozitivna trema, nekako taj osećaj u stomaku- priznala je Nađa.

Nađa Mujezinović Zvezde Granda

IMG 9474 1
Nađa Mujezinović Zvezde Granda

Ekipa Grandove redakcije saznala je da je Nađa pred nastup nestala, ali i da su je kolege tražile po studiju, te je otrila šta se zapravo dogodilo.

-Pošto sam imala ogromnu tremu otišla sam da popijem kafu, da se malo smirim. Ma nije me bilo nekih petnaest minuta možda- ispričala je kroz osmeh.

0A0A2234 1
Nađa Mujezinović Zvezde Granda

Iako sa mentorkom Anom Bekutom nije stigla da se vidi uživo, to nije uticalo na kvalitet njenog izvođenja budući da jhe osvojila čak šest glasova.

-Uspele smo samo da se čujemo samo, ali ću se potruditi da dođem ovde u narednom periodu. Ana je toliko divna osoba, njoj se vidi to u pogledu. Jedva čekam da radimo i učimo zajedno- istakla je za Grand i otkrila da da li će izabrati muziku, ili stomatologiju koju studira već šest godina.

-Muzika će uvek biti prva ljubav, a posle toga stomatologija. Od detinjstva se zaključam u sobi u po ceo dan i pevam- rekla je Mujezinovićeva, a šta je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.

IMG 9442 1
Nađa Mujezinović Zvezde Granda

Nađin nastup u „Zvezdama Granda“ pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović