„Beta, mogu li da budem tvoja Alfa?“ Hit muvanja ZVEZDE GRANDA (VIDEO)

Od kada se prvi put pojavila na Grandovoj sceni, pa sve do finala „Zvezda Granda“, Beta Sudar je napravila neverovatnu transformaciju, kako glasovno, tako i kada je reč o fizičkom izgledu.

Iz subote u subotu sve više je odušavljevala žiri i milionski auditorijum, a za devet meseci uspela je da smrša neverovatnih 12 kilograma i dobije titulu jedne od najatraktivnijih takmičarki.

Samo nekoliko dana nakon finala, Beta je sumirala utiske pred Grandovim kamerama i otkrila kako se nosi sa popularnošću koju je stekla u „Zvezdama Granda“.

„Beta, mogu li da budem tvoja Alfa?“

beta sudar zvezde granda
Beta Sudar finalistkinja „Zvezda Granda“

Kako se osećaš nakon završene 17. sezone „Zvezda Granda“, da li si uopšte svesna šta se sve izdešavalo?

„Evo radi se i dalje, već spremam nešto novo. Ipak, ne sme da se čeka previše, prave se planovi, svirke sad mogu da budu dosta intenzivnije, krećem da se družim sa publikom i to me najviše raduje.“

Kako reaguješ na komplimente da si jedna od najtraktivnijih učesnica „Zvezda Granda“?

„Nisam znala da sam dobila tu titulu (smeh), ali ako je tako hvala puno. Mada, mislim da imam predivnu, nije to ni konkurencije, nego predivne žene oko sebe i smatram da su sve stvarno prave lepotice.“

beta sudar
Beta Sudar otkrila kako je muvaju na društvenim mrežama

Je l’ ti se više udvaraju momci nakon učešća u najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu?

„Šalju poruke naravno, ali kome ne šalju (smeh). Ima mnogo zanimljivih komentara, posebno zbog imena jer je specifično, ono ‘alfa, beta, gama, delta’. Mada i moje prezime je jako interesantno, Sudar, pa se dešava da me tako zovu na dejt, ali stvarno bude uvek zanimljivih poruka. Jako su kreativni.“

Beta je l’ hoćemo na sudar?

Koja poruka ti je bila najsimpatičnija koju si dobila na društvenim mrežama?

„Pitaju me ‘Beta, mogu li ja biti tvoja Alfa’ ili ‘Beta, je l’ hoćemo na sudar?’. Na mom Instagramu se svašta može videti. Trudim se da odgovorim svima koji mi upute neku pohvalu i lepu reč.“

beta sudar finalistkinja zvezda granda
Beta Sudar Zvezde Granda

Podsetimo, Beta Sudar je ove godine branila boje tima Viki Miljković i u spektakularnom finalu zauzela 19. mesto.

Osim što je veoma talentovana za muziku, atraktivna plavuša iz Hrvatske je veliki fan fudbala, a kako je za Grand rekla, zbog ljubavi prema muzici, sport je pao u drugi plan.

Ja sam 6 godina trenirala fudbal kod nas u Slavoniji. Bilo mi je super zanimljivo, imali smo odličan tim, ali kako sam nakon nekog vremena odlučila da se ozbiljnije pozabavim muzičkom karijerom, morala sam da se odlučim za jedno. Naravno, pevanje je mnogo veća ljubav i za to sam se opredelila– otkrila je za Grand.

beta sudar igra fudbal
Beta Sudar na fudbalskom terenu

BONUS VIDEO: Beta Sudar i Nermin Handžić igraju fudbal

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: J. Jović