Otac deteta Marije Šerifović je strašan dasa: Pevačica prvi put iznela detalje

MARIJA SERIFOVIC I SNEZANA DJURISIC ZG SNIMANJE 23052024 FOTO MUNJA ok

Marija Šerifović prošle godine postala je majka dečaka Maria koji je od dolaska na svet u potpunosti okupirao njenu pažnju.

Maria je rodila surogat majka, a pevačica još uvek nije otkrila detalje procesa, međutim nedavno je pomenula čoveka čije je gene nasledio njen sin.

Naime, Šerifovićeva je priznala da se radi o opasnom frajeru.

Strašan dasa, evropejac – kazala je Marija, a potom se osvrnula na vaspitavanje naslednika.

Ako bude bio doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, ako bude automehaničar, kupiću mu ceo Tošin bunar. Tako da ja sam jednako srećna – poručila je.

marija-serifovic-foto-768x419

Od kada je Mario stigao u dom pevačice, Šerifovićeva uživa u svakom trenutku provedenim sa svojim naslednikom, a njihove zajedničke trenutke često deli i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste me gurali napred onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali! Ovo vam neću zaboraviti nikada! Puno puta sam rekla, ali ću ponoviti sada… Ispod mojih krila će za vas uvek biti mesta dokle god hodam, stojim i postojim je sve moje vaše! A sada idem da mućkam mleko– poručila je pevačica tada.

BONUS VIDEO- Đula Drini o muvanju u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.