Login/Registracija

Beloruskinja na ivici suza nakon nastupa u petom krugu: „Daću sve od sebe da uđem u finale“ (VIDEO)

U duelu ove subote našle su se dve talentovane, mlade i lepe dame Ksenija Tanu iz tima Marije Šerifović i takmičarka Đorđe Davida Slavica Angelova. Nakon spektakularnog nastupa, kandidatkinje za zvezdu Granda stale su pred naše kamere i podelile prve utiske.

Ovo je moj drugi nastup u kome sam uživala sto posto. Marija je baš dobar mentor, ona ima neku neverovatno pozitivnu energiju, uvek mi kaže šta treba da radim. Ona mi daje energiju kada treba da izađem na scenu i pokažem se u najboljem svetlu kako bih pokidala na bini – rekla je Ksenija za Grand.

Makedonka Slavica Angelova ne krije sreću nakon nastupa i prolaska u naredni krug, kaže da je ponosna na sve što je do sada pokazala u takmičenju, a otkriva i kako će njeni nastupi izgledati u budućnosti.

Prezadovoljna sam, osećam i znam da je Ksenija jako dobra takmičarka, presrećna sam što sam uspela da se izborim na sceni i čestitam Kseniji na prolasku u naredni krug – istakla je takmičarka.

Kako je finale sve bliže i izvesnije, zanimalo nas je da li Ksenija sebe vidi te večeri na sceni, a njen odgovor je pokazao koliko je sigurna u sebe i svoj talenat.

-Htela bih da se plasiram u finale, daću sve od sebe, sve što je u mojoj moći – kazala je Tanu za Grand, a isto očekuje i Slavica:

Slažem se sa Ksenijom, daću sve od sebe i potrudiću se da uđem u samo finale takmičenja. Ne bih želela da izneverim ni mentora ni publiku, sve one koji me podržavaju. Mislim da svi koji se potrude, daju sve od sebe i koji su kreativni mogu da ostvare ono što žele.

Devojke nisu krile sreću i uzbuđenje nakon nastupa u petom krugu, a Ksenija je sve vreme tokom razgovora bila na ivici suza radosnica.

Na kaju razgovora šarmantne devojke imale su poruku za gledaoce, a ceo intervju možete pogledati i poslušati u videu ispod.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/I.Grk