Šlic do kuka, perje i zlatni detalji: Da li je ovo najprovokativnije izdanje Ane Sević u „Zvezdama Granda“? (FOTO)

ANA SEVIC I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 22042024 FOTO MUNJA 47ok

Subota je već godinama dan kada se gledaju „Zvezde Granda“, pa će vas tako u najgledanijoj emisiji večeras dočekati Voja Nedeljković i Ana Sević koji će zajedno sa takmičarima i članovima žirija učiniti da ovo veče ostane još dugo u vašem sećanju.

Iz vikenda u vikend Ana zaseni milione gledalaca svojom lepotom i stajlingom, a večerašnja modna kombinacija je kao sa crvenog tepiha.

ANA SEVIC ZG SNIMANJE 22042024 FOTO MUNJA 61ok

Ana Sević stajlig u Zvezdama Granda

U lepršavoj beloj, dugoj haljini Ana je zablistala na Grandovoj sceni, a od lepote i harizme mogima će pasti vilica.

ANA SEVIC ZG SNIMANJE 22042024 FOTO MUNJA 80ok

Neobična haljina sa dubokim šlicem, zlatim detaljima i perjem na rukavima oduzima dah, pa sa sigrnošću možemo reći da ovakav komad odeće svaka žena želi u svom gardaroberu.

ANA SEVIC ZG SNIMANJE 22042024 FOTO MUNJA ok

Uz ovaj stajling Ana je uklopila prirodnu šminku i damsku frizuru, a može se zaključiti da je voditeljka i ove subote napravila pung pogodak.

FILP1109

Podsetimo, Ana je u razgovoru za naš portal pre snimanja prve emisije otkrila da li se čula sa Sanjom Kužet koju sada menja u „Zvezdama Granda“.

-Nismo se čule. Čestitala sam joj naravno kada sam čula da stiže još jedna bebica i mnogo mi je drago zbog toga. Sanja je divna žena i drago mi je što je ostvarena na svim frontovima. Želim joj da uživa u svojoj trudnoći i da joj kažem da je „Zvezde Granda“ ostavila u sigurnim rukama – poručila je Ana.

BONUS VIDEO – Ana Sević intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković