Od najgore audicije do istorijskog trenutka u „Zvezdama Granda“: On je dokaz da se kolo sreće okreće VIDEO

Isak Šabanović je već sa prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ postao prava senzacija zahvaljujući neverovatnom talentu, harizmi, ali i energiji koja je očarala publiku, ali i žiri koji mu se klanjao, neki čak i nudili duet, dok je Jelenu Karleušu rasplakao.

Ipak, njegova audicija jedna je od najgorih koja se dogodila u popularnom muzičkom takmičenju.

Mladi momak iz Bijelog Polja došao je u Beograd sa velikom željom da uspe, ali se nije nadao da će se potpuno razoriti pred Aleksandrom Milićem Milijem.

isak sabanovic 56

Na audiciji za najpopularnije takmičenje u regionu Isak se Miliju predstavio pesmom „Libar“ od Džibonija, ali kako je njegovo pevanje bilo prekinuto Šabanović se jednostavno slomio.

– Dobro, koju si drugu pesmu spremio? Dobar si, šta ti je?! – pitao ga je iznenađeno Mili, a Isak kroz suze odgovorio:

– E, sad nijednu. Ja se izvinjavam, ne mogu sad. „Da je sreće bilo“, ali ne mogu sad. Ja znaaam, ali sam…

– Jesi se uplašio ili ti nije dobro?- pitao ga je Mili, pokušavajući da shvati šta se dogodilo, a Isak je briznuo u plač.

audicija isaka sabanovica

– Ja se na ovo nisam spremao mesec dana, ja se spremam čitavih pet godina da dođem ovde. Čitav svet mi je otišao u glavu, čitav život mi prođe – iskren je bio Šabanović kog su emocije totalno savladale.

isak audicija

Nakon što je ovaj legendarni snimak sa audicije ugledao svetlost dana, vicešampion „Zvezda Granda“ objasnio je šta se tog dana na audiciji zapravo dogodilo.

– To je kad dođeš sam vozom za Beograd i hoćeš nekom nešto da objasniš da znaš, a ispadne da ne znaš. I eto, desi se Mili koji te zove i promeni ti promeni život. Hvala ti, Mili- poručio je Isak čiju audiciju možete da pogledate u videu.

isak sabanovic place

Ali posle najgore audicije dogodio se istorijski trenutak u „Zvezdama Granda“. Uz samo dve pesme koje je otpevao na velikoj sceni napravio je čudo i izazvao klanjanje Dragana Stojkovića Bosanca, ponudu za duet od Marije Šerifović, a umesto da reči Jelene Karleuše da treba da smrša, dobio je njene suze i komentar „Svaka ti dala“.

Njegov prvi nastup u takmičenju za jednu noć dobio je preko 3 miliona pregleda, dok danas broji više od 12 miliona.

0A0A8588

Za par sati od prvog emitovanja društvene mreže su eksplodirale. Isak je za jedan dan dobio preko 100 hiljada pratilaca na Instagramu, a i druge društvene mreže brujale su o njegovom nastupu, koji su delile čak i brojne poznate ličnosti i nekadašnji učesnici „Zvezda Granda“.

Razlog za čudo koje se dogodilo na sceni i van nje je taj što je Isak jednostavno bio odličan i pokazao kako se istrajnošću i upornošću preko noći postaje zvezda „Granda“.

isak sabanovic 1 ok

BONUS VIDEO: Isak Šabanović iskreno o devojkama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić