„Asocira me na neke davne dane“ Oglasila se Ana Sević nakon prve emisije „Zvezde Granda“: „Neizmerno se radujem“ (VIDEO)

Nakon snimanja i emitovanja prve emisije šestog kruga „Zvezda Granda“ u kojoj je voditeljka Ana Sević imala vatreno krštenje na sceni, ona se oglasila za Grand.

Ana je pred objektivom našeg fotografa Zorana Kuzmanovića Munje sumirala utiske sa prvog snimanja i otkrila kako je zadovoljna nakon pauze od nekoliko godina.

Oglasila se Ana Sević nakon prve emisije
Oglasila se Ana Sević nakon prve emisije

Oglasila se Ana Sević nakon prve emisije „Zvezde Granda“

Proletela je prva emisija, bilo je prelepo. Mada ovo „Dalje ide, dalje ide“ mene asocira na neke davne dane, ali lepo je – rekla je ona.

Oglasila se Ana Sević nakon prve emisije
Oglasila se Ana Sević nakon prve emisije

Kada je naš Munja rekao Ani da je snimanje proteklo u najboljem redu, voditeljka je kroz smeh odgovorila da mu veruje i da je spremna za nove radne pobede.

-Ako ti kažeš Munjo da je bilo lepo, dobro i dovoljno dobro, onda se ja neizmerno radujem – zaključila je ona, a video pogledajte na početku teksta.

Oglasila se Ana Sević nakon prve emisije
Oglasila se Ana Sević nakon prve emisije

Prvo oglašavanje Ane Sević nakon povratka u „Zvezde Granda“

Podsetimo, Ana je u razgovoru za naš portal pre snimanja prve emisije otkrila da li se čula sa Sanjom Kužet koju sada menja u „Zvezdama Granda“.

-Nismo se čule. Čestitala sam joj naravno kada sam čula da stiže još jedna bebica i mnogo mi je drago zbog toga. Sanja je divna žena i drago mi je što je ostvarena na svim frontovima. Želim joj da uživa u svojoj trudnoći i da joj kažem da je „Zvezde Granda“ ostavila u sigurnim rukama – poručila je Ana i dodala da će se verovatno čuti sa Sanjom u narednom periodu.

BONUS VIDEO – Ana Sević intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/Z.K.Munja