„I za vas, koji niste smeli“, Ana Bekuta najavila još jedan album: Ovo niko nije očekivao (FOTO)

0A0A7580
Ana Bekuta najavila još jedan album

Iako je pevačica Ana Bekuta pre samo deset dana objavila dvadeseti album u karijeri „Grešila sam“, u najvećoj tajnosti do danas je čuvala informaciju da je snimila još sedam novih pesmama.

Na veliku radost njene brojne publike, Ana će večeras u 17.45 na oficijalnom Jutjub nalogu objaviti još novih pesama, a to će biti pravi poklon za sve one koji vole njenu muziku.

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 30052023 FOTO MUNJA 7 ok 1
Ana Bekuta najavila još jedan album

Ana Bekuta nakon samo deset dana, najavila novi album

Ana se danas na društvenim mrežama oglasila ovom povodom i obratila se publici koja sa nestrpljenjem čeka da čuje šta je to pevačica pripremila.

-I za vas, koji niste smeli. Večeras u 17:45. Mili moji, pred vama je večeras još sedam novih pesama što je ujedno i moj 21. album karijere. Neizmerno se radujem vašim utiscima. Budite tu sa mnom i večeras – poručila je Ana.

Odmah su usledili i prvi komentari kolega i publike, a svi su saglani da je ovo veliko iznenađenje koje zaista nisu očekivali.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Iznenađenje za Anu Bekutu na snimanju Zvezda Granda

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković