Belma Huseinefendić priznala da vodi dvostruki život, pa se uporedila sa Teom Tairović: „Bože sačuvaj“ (VIDEO)

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Belma Huseinefendić  nedavno je publiku obradovala novom pesmom, a svi komentarišu da je u spotu pokazala do sada najseksipilnije izdanje. Ona se u razgovoru za Grand osvrnula na komentare publike, a otvoreno je govorila i o ljubavnom životu.

belma husein efendic o ljubavnom zivotu 2
Belma Huseinefendić o ljubavnom životu

Pevačica priznaje da je zadovoljna uspehom koji je postigla nova numera i dodaje da se još pronalazi kada je u pitanju stil pevanja koji želi da peva u budućnosti.

-Mislim da sam neko ko ima pravo da se još pronalazi i da ispipava različite teritorije. Volela bih da probam što više žanrova i stilova dok se ne nađem i kažem to je to, ne žurim. Na svaku promenu će ljudi različito da reaguju, nekome sam provokativna, nekome nisam. Mislim da sam neko ko se pomera u skladu sa godinama, da li se to sviđa nekome ili ne, na to ne mogu da utičem i nemam pravo na to – kazala je ona za Grand.

Belma Huseinefendić o ljubavnom životu

belma husein efendic o ljubavnom zivotu 3
Belma Huseinefendić o ljubavnom životu

Kako je do sada uradila nekoliko kavera, Belma otkriva da li je kao i neke njene kolege imala problem sa autorima pesmama.

-Radila sam i baš sam oduševljena kako su prolazili kod publike, najbolje je prošla pesma „Odakle sam ja“, radila sam i druge obrade koje sam štimala na neki svoj način – kaže ona i dodaje:

-U većini slučajeva sve rešim sa autorima, nisam imala neke ozbiljne frke, ali sam imala jednu začkoljicu oko jedne obrade, ali smo i to uspeli da rešimo na neki način. Moramo da poštujemo svačija prava, ako neko ne dozvoljava da uradimo kaver, moramo da poštujemo to.

belma husein efendic o ljubavnom zivotu 4
Belma Huseinefendić o ljubavnom životu

O njenom pivatnom životu javnost malo zna, a malda pevačica za Grand otkriva emotivni status.

-Što kaže Tea Tairović „Sačuvaj Bože da se ja zaljubuim“ (smeh). Nisam se još zaljubila, mislim da sam se samo malo više zaljubila u svoj posao i u fakultet. Po danu beli mantil, uveče fakultet – priznaje Belma.

belma husein efendic o ljubavnom zivotu
Belma Huseinefendić o ljubavnom životu

Za sam kraj razgovora pevačica je priznala kako izgleda situacija kada joj se neki momak udvara na nastupu.

U jednu ruku bude stavrno simpatično, do sada nisam imala nikakav problem, bilo je puno ruža, pohvala i samo mogu da kažem hvala svima njima – zaključila je ona.

Šta je još Belma rekla pred našim kamreama, pogledajte u videu na početku teksta

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković