Nenad Manojlović otkrio koga bi odabrao za mentora u Zvezdama Granda: „Njoj bih verovao svaku reč“ (VIDEO)

nenad manojlovic o zvezdama granda
Nenad Manojlović o Zvezdama Granda

Pevač Nenad Manojlović nedavno je za naš portal otvoreno govorio o takmičenju „Zvezde Granda“ u kome se proslavio, a sada je otkrio koga bi od aktuelnih članova žirija odabrao za mentora.

Nenad kaže da je mnogo toga naučio kroz takmičenja, ali ističe da je sada lakše kandidatima jer imaju pomoć od ljudi koji su već napravili velike karijere.

nenad manojlovic o zvezdama granda 3
Nenad Manojlović o Zvezdama Granda

Nenad Manojlović otkrio koga bi odabrao za mentora u Zvezdama Granda

-Nisam neko ko gleda televiziju i dok sam se takmičio, gledao sam isključico emisiju u kojoj sam se ja pojavljivao. Iskreno, da sam imao mentora mislim da bi bilo drugačije, lakše. Kad smo se mi takmičili, sve je bilo na nama od izbora pesama, pripreme. Nije svaka pevač sposoban da izabere pravu pesmu za sebe. Imati mentora da pomogne je velika stvar. Ja mislim da bih uvek imao šta da naučim od Ane Bekute – rekao je on.

ana bekuta 1
Nenad Manojlović o Zvezdama Granda

Ana ima posebno mesto u njegovom srcu, a Nenad kaže da bi joj apsolutno verovao svaku reč i da bi uvažio svaki njen savet.

-Ja nekako sve to gledam kroz pevanje. Treba da se nauči i ponašanje na sceni, neki su zabavljači, a drugi vode računa više o pevanju i brinu kako će sve to na kraju da izgleda. Zato bi izabrao Anu, mislim da je ona jedna od predstavnika starije generacije koja se još uvek rado sluša i neverovatno je koliko žena ima taj njuh da nađe hit pesmu, ona nema pesmu koja nije postala hit. Apsolutno bih joj verovao svaku reč – kazao je on za Grand nedavno.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Nenad Manojlović o Radi i porodici

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković