SUDAR TITANA: Almir Delić i Miki Sekulovski pokidali na sceni, Ana Sević se zbunila: „Je l’ možemo da ponovimo ovo?“

Almir Delić i Miki Sekulosvki duel
Almir Delić i Miki Sekulosvki duel

Prvi muzički duel šestog kruga otvorili su Almri Delić i Miki Sekulovski koji su pokidali na sceni, a mnogi su komentarisali da je njihov nastup sudar dva titana.

Ovo je ujedno bio duel pravog narodnjaka i pravog rokera, a koliko su bili dobri na sceni govori i veliki broj glasova stručnog žirija.

Almir Delić i Miki Sekulosvki duel Zvezde Granda šesti krug

Miki je odneo pobedu u ovom duelu, sa šest glasova, dok je Amir osvojio pet. Ana Sević se nako nastupa zbunila, pa je rekla da su oba takmičara osvojila maksimalni broj glasova. Saša Popović je odmah ispravio i rekao da bolje pogleda, a Ana se odmah ispravila.

-Šest, šest čestitam momci, a joj ne. Moramo ponovo, greška. Izvinjavam se nisam dobro videla – rekla je Ana, a Saša se odmah našalio:

-Nema ništa ponovo! Ovo je interesantna stvar, vidite da kod nas nema ponavljanja. Ana kaže ponovo, nema ponovo, brojiš, pa vidiš lepo.

Ana Sević se zbunila, Popović joj odmah odbrusio: „Nema ponovo“

Almir Delić i Miki Sekulosvki duel
Almir Delić i Miki Sekulosvki duel

Marija Šerifović je zaboravila da u ovom delu takmičenja postoji akapela pevanje, pa je zamolila Sašu da i ona da glas Almiru da bi ih ponovo čuli, ali je Popović dodao da moraju da se drže pravila.

Zatim je Keba pokušao da se umeša, ali mu je Saša zestko odbrusio, dok je Kojić gromkim glasom rekao da ne viče na njega. Saša je nakon toga pričom o Almiru i Mikiju nasmejao sve do suza, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Žiri je u kratkim komentarima pohvalio oba takmičara, dok su svi dali blagu prednost Mikiju koji je po njihovom stavu večeras bio malo bolji.

-Meni je iskreno žao što je glasanje ovako, milsim da nije fer, ali dobro Mariji je sve oprošteno u ovoj emisiji. Oni su podjednako bili dobri, a ja bi rekla da je Almirovo ovo jedno od najboljih pojavljivanja, Miki, bravo – rekla je Snežana Đurišić.

-Ja moram da kažem da sam kriv što nije došlo do natpevavanja, Viki me je isprovocirala i rekla da moram da glasam, ali nisam hteo da glasam. Po meni obojica treba da prođu dalje – rekao je Keba, dok je Saša poludeo od besa:

-Kebo, da li si gledao „Zvezde Granda“ nekada, jesi ti lud? Marija, molim te objasni mu pravila – dodao je Saša, dok je Keba odgovorio:

-Ja ne znam gde sam upao, zbunili ste me skroz, ali se ne dam.

Almir Delić i Miki Sekulosvki duel
Almir Delić i Miki Sekulosvki duel

-Almire, ovu prvu pesmu si mi mnogo bolje otpevao pre dve godine u poulufinalu, ko se ne seća star je. Bilo je tada daleko bolje, danas nije bilo loše toliko, samo mi je bilo matoro. Mikiju sam dala prednost, jer sve što on peva, ja mu verujem i vidim ga na sceni koja je skupa, ko razume, razume – kazala je Marija, a Viki se nadovezala:

-Vidiš kako se ona mlada, pa se svega seća. Zna ko je šta pevao u kom krugu, svaka čast Marija i ja se slažem sa njom jer sam i ja mlada i zelena. Almire, meni je isto bilo dobro pre dve godine, ne mislim da je greška ovaj rezultat, meni je Miki bio bolji večeras.

Almir Delić i Miki Sekulosvki duel
Almir Delić i Miki Sekulosvki duel

Mili je na samom kraju rekao da su mu obojica bili dobri i da su odlično otvorio emisiju, dok se Đole složio sa njim, ali je posebno podržao Mikija.

Ivana Peters i Dragan Stojković su kao mentori dali završne reči, a oboje su istakli da su i Almir i Miki večeras bili na visini zadatka.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković