Pogledajte kako je žiri dočekao Anu Sević na prvom snimanju i kako su regovali kada su videli fotografije sina Marije Šerifović (VIDEO)

Nakon tačno sto dana pauze ekipa „Zvezde Granda“ ponovo se našla na velIčanstvenoj sceni, ali ovaj put u malo izmenjenom sastavu. Mi vas i ove subote vodimo iza kulisa snimanja, gde je naša ekipa zabeležila šta se sve dešavalo pre početka emisije.

Voditeljku Sanju Kužet koja je od februara na trudničkom bolovanju zamenila je je pevačica i voditeljka Ana Sević koja je sa nestrpljenjem čekala da ovo snimanje počne.

222

Iza kulisa snimanja „Zvezda Granda“ – Pogledajte kako je žiri dočekao Anu Sević

Capture 25

Mi smo zavirili u šminkernicu gde smo zabeležili kako se lepa Ana užurbano sprema za snimanje nakon pauze od „Zvezda Granda“ koja je trajala tačno deset godina.

voja ana

Članovi žirija su stigli vidno raspoloženi, posebno je bila vesela i srećna Marija Šerifović koja se prvi put pojavila u emisiji nakon što je postala mama u decembru prošle godine.

Marija Šerifović prvi put pokazala sina Maria kolegama iz Zvezda Granda

666

Kako do sada nije imala priliku da se druži sa kolegama iz žirija, Marija je ovo snimanje iskoristila da svima pokaže kako izgleda njen naslednik Mario, a čuvena osmorka se raznežila kada je ugledala prve fotografije njenog sina.

858

U stolici Ane Bekute sedeće njen kolega Dragan Kojić Keba, koji je malo zbunjen, ali vrlo spreman stigao na prvo snimanje šestog kruga. Iz opravdanih razloga u ovoj emisiji neće biti Svetlana Ceca Ražnatović koju će zameniti Ivana Peters koja već radi u Cecinom timu.

Capture 26

U videu na početku teksta pogledajte šta se dešavala iza kamera večerašnje epizode najgledanijeg takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“.

ziri emisija 23

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Ana Sević intervju

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: S. Stojanov