Aleksandra Ivanov otkrila planove nakon finala, pa se dotakla ćerke: „Sve drugo ostavljam po strani“ VIDEO

Finalistkinja ove sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandra Ivanov otkrila je u razgovoru za Grand po čemu će pamtiti šou koji je završen proteklog vikenda.

Aleksandra je ispričala kako će organizovati svoje vreme na početku leta, kao i ko se najviše brine o njenoj ćerkici dok radi, a otkrila je i da je sve finaliste jedna koleginica pozvala da odu zajedno na more.

-Ovo je moja druga sezona, ali prva u kojoj sam došla do finala i presrećna sam. Za mene je to veliki uspeh i želim da se zahvalim svima koji su poslali porukicu za mene kao i svima ostalima za pordršku – rekla je Aleksandra i naglasila zbog čega je ova sezona posebna za nju, a ne tiče se isključivo odličnog plasmana.

aleksandra ivanov leto

-Svaka sezona nosi svoje. Imamo dobre ekipe sa kojima se družimo, a lično sam imala sreću da su neki kandidati sa kojima sam se takmičila pre dve godine ponovo bili ove sezone sa mnom. Ali i novi su fenomenalni, tako da ću sigurno pamtiti ovo po dobrom druženju, što je i najbitnije – priznala je Aleksandra.

Prelepa Kruševljanka je otkrila i svoje planove za leto, i istakla da će jednu stvar morati da nadoknadi.

-Još uvek ne znam sve detalje, ali nadam se da će biti posla. Radićemo i nešto novo, u svakom slučaju biće radno. Vraćam se svojim obavezama jer sam dosta bila na nekoj pauzi i eskivirala svirke kako bih bila odmornija za nastup u takmičenju, a sada kreće pun gas i radujem se i tome, a to je druženje s publikom – istakla je Aleksandra.

aleksandra ivanov leto

Ona je naglasila i da se vremenom organizovala i da se danas bavi isključivo muzikom.

-Više naprosto nije bilo moguće da se bavim i muzikom i još nekim poslom, a inače sam radila u notarskoj kancelariji kao pravnik. Definitivno nije bilo izvodljivo da uskladim obe profesije i bazirala sam se na muziku – dodala je pevačica.

Nakon nastupa koje planira da održi početkom leta Aleksandra planira i odlazak na morsku obalu, a sve zavisi od jedne stvari.

-Ako Bog da, prvo treba da zaradimo za more, ali Nikolina nas je zvala kod nje, tako da možda odemo tamo ako nas ugosti – rekla je Aleksandra i obratila se Nikolini Perković koja je potvrdila poziv.

aleksandra ivanov leto

-Da li ste čuli? Svi znači idemo kod Nikoline na more. To bi stvarno i bilo najbolje da se skupi ekipa koja se družila čitavih ovih 9 meseci i da se okupimo na nekoj plaži, da uživamo i pevamo svi zajedno. Ma gde ćeš lepše – ponovila je finalistkinja „Zvezda Granda“.

Aleksandra je otkrila i kako usklađuje porodične obaveze, s obzirom da je majka petogodišnje ćerke Ikonije.

-Imamo mamu koja mi mnogo pomaže oko ćerkice, tako da se dogovaramo i gledam da sve vreme koje nije oko vikenda provedem sa njom i da nadoknadim sve što je moguće. Vikend mi je radan, ali od ponedeljka do petka sam posvećena ćerki i sve drugo stavljam po strani – ispričala je Aleksandra za Grand.

aleksandra ivanov leto

Razgovor sa Aleksandrom Ivanov pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Reakcije finalista nakon ispadanja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić