Danju radi ozbiljan posao, uveče se transformiše: Ko je Aleksandra Ivanov, finalistkinja koja je u „Zvezdama Granda“ lila gorke suze

ddae4e1749fc35ec4a1f685c6459a25ee0aa2ade

Kada se pre četiri godine prvi put pojavila u „Zvezdama Granda Aleksandra Ivanov (33) nije mogla ni da nasluti da će u subotu 8. juna naći u velikom finalu i to u mentorskom timu Marije Šerifović.

Za sebe voli da kaže da je diplomirana pravnica koja zabavlja narod, ali ne zakonima nego muzikom. Samohrana je majka jedne petogodišnje devojčice koja je njen najveći životni uspeh i ponos.

Ko je Aleksandra Ivanov, finalistkinja „Zvezda Granda“?

aleksandra ivanov intervju 2

Publika ju je upoznala kao Aleksandru, ali ekipa našeg portala saznala je da je u rodnom Kruševcu svi znaju pod neobičnim nadimkom Caka.

-To je moj nadimak od malena, tako me zovu svi moji najbliži. Porodica, prijatelji, sugrađani, svi me znaju me kao Caka, tako da sada i ljudi koji gledaju „Zvezde Granda“ mogu da me zovu tako – rekla Aleksandra za Grand.

aleksandra ivanov

Muzikom je počela da se bavi još kao devojčica kada je nastupala u jednoj etno grupi sa našpm poznatom pevačicom Sanjom Vučić koja joj je u jednoj od emisija bila u žiriju.

Godinama je radila u jednoj notarskoj agenciji u rodnom Kruševcu, jedno vreme je živela u Italiji, ali se na nagovor prijatelja vratila u Srbiju.

– Živela sam četiri godine u Italiji a koleginice su u bekstejdžu rekle da sam došla iz Italije ali ja ne mogu da lažem. Zato je bilo tog pogađanja, ali ja sam iz Srbije iz najlepšeg grada Kruševca – rekla je ona tada za Grand i otkila kako reaguju njeni sugrađani kada je vide u kancelariji:

-Radim kod notara, pravnik sam po struci i jednom dok sam overavala nešto ušla je neka gospođa i rekla da joj ličim na Aleksandru Ivanov. Prećutala sam, a onda je koleginica ustala i rekla: “Pa to jeste ona!“. Naravno sutradan su počele da stižu čokolade, poklončići i tako.

aleksandra ivanov i ceca

Već u prvom pojavljivanju u takmičenju u sezoni 2022/2023. očarala je žiri, a posebno Svetlanu Cecu Ražnatović u čijem mentorskom timu je bila.

-Drago mi je da si u mom timu i sama si mi govorila da si se prepala i da imaš tremu. Sve je to za ljude, ti si samo čovek. Važno je da ispravimo ono što nije bilo dobro i da idemo dalje – govorila je Ceca Aleksandri u jednoj emisiji.

0A0A0287

Aleksandra je nakon tri kruga tada napustila takmičenje i odlučila da napravi godinu dana pauzu. Vredno je vežbala i radila i sa Marijom Šerifović uspela je da stigne do finala u kojem će nastupiti pod rednim brojem 6.

0A0A4844

Marija se kao borila za Aleksandru tokom čitave sezone, a jednom je čak i napustila emisiju nakon njenog nastupa jer je smatrala da je zaslužila više glasova.

-Onaj prvi par je dobio šest, a njih dve ne! Vi ste poremećeni, u najmanju ruku poremećeni. To je sve što ću ja da kažem i ne želim u ovome uopšte da učestvujem. Aleksandra, razbila si, neću da sedim ovde – rekla je Marija i napustila emisju.

Najemotivniji momenat ove sedamaeste sezone „Zvezda Granda“ dogodio se upravo kada se Aleksandra rasplakala na sceni kada je otpevala pesmu „Sve će to mila moja“ za koju je posebno vezana.

Tada je dobila sve pohvale članova žirija, dok su joj govorili da je iznela pesmu kao prava lavica i nikada nisu videli nekoga da peva i plače u isto vreme.

Aleksandra Ivanov place 1 1

-Definitivno se dogodila mala blokada pred početak prve pesme, jeste jako emotivno za mene. Mislila sam da ću moći da iznesem na sceni, ali je bilo jače od mene – rekla je Aleksandra kroz suze nakon nastupa i dodala da je posebno zahvalna mentorki Mariji Šerifović od koje je tokom nastupa dobila najveću podršku:

-Hvala Mariji, malo sam se uštinula i rekla sebi „probudi se“, treba da otpevaš bar drugu pesmu. Marija mi daje jako veliku podršku, mnogo joj hvala na tome. Pogotovo u ovakvim momentima kada se dogodi ovakav kiks, nismo uvek svi toliko nasmejani i ne možemo pred kamerama da sakrijemo emocije. Hvala Bogu, prošlo je.

aleksandra ivanov

Nakon tog nastupa, Aleksandra je dobila veliku podršku kolega i publike, a onda je priznala da dugo nije mogla da dođe sebi o šoka.

-Dugo mi je potrebno da se oporavim od tog osećaja. Od emocija smo skrojeni, kroz pesme živimo, smejemo se, igramo, nekada i plačemo. To je život koji pravi najlepše pesme, melodiju, tekst u kom se pronađemo i proživimo na tren nama drage i nestale trenutke sa voljenim ljudima, bili oni srećni ili tužni. Žao mi je što je tada prevagnula druga strana i što nisam uspela da se izborim sa sobom, ali sam sigurna da svi delom imamo teške momente i periode u životu. Tada nismo u stanju da iskontrolišemo svoja osećanja, doživela sam totalnu blokadu i sve je krenulo nizbrdo – rekla je Aleksandra.

Oops🫣@cakaaa07

Veliku podršku tokom čitavog takmičenja imala je od koleginice Dade Mešaljić koja se i javno oglasila nakon Aleksandrinih suza na sceni.

-Pre svega želim da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima, kolegama i takmičarima koji su mi uputili podršku, poruku, poziv ili reč povodom nastupa koji je bio. Veliko hvala za sve ljude koji su delom uspeli da prepoznaju i osete ono što se desilo tih par minuta na sceni. Dada Mešaljić mi je podrška u takmičenju, često je dolazila u bekstejdž da me bodri, neizmerno joj hvala na tome – kazala je Caka za Grand nakon nastupa koji je izazvao veliku pažnju u čitavom regionu.

ALEKSANDRA IVANOV 32 GOD. KRUSEVAC 20 768x1152 1

Od početka ove sezone, pa do finala mnogo toga se promenilo u životu Aleksandre Ivanov. Kako snimanja i nastupa nije mogla da se uskladi, rešila je da prekine posao u notarskoj agenciji i da se u potpunosti posveti muzičkoj karijeri.

-Nedavno mi je istekao ugovor, pa ne radim više kao pravnik, sada sam se posvetila takmičenju i nastupima. Imam više vremena da vežbam i da se prirpemam – istakla je Aleksandra za Grand.

Podsetimo, Aleksnadra Ivanov nastupiće u spektakularonom finalu „Zvezda Granda“ ove subote 8. juna pod rednim brojem 6.

IMG 5794

BONUS VIDEO – Aleksandra Ivanov intervju nakon suza u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković