Login/Registracija

Aleksandar Josifovski otišao na pecanje, a ulov mu pokvario neočekivani događaj (VIDEO)

Pevač Aleksandar Josifovski pokazao je i ranije da se odlično ne snalazi samo u muzici već i u drugim aktivnostima, poput baštenskih radova čija je sezona jeuveliko u toku. Predah međutim Aleksandar voli da napravi i uz reku ili jezero, gde rado zabaci udicu sa svojim ribarskim štapovima i odmara dok peca ribu.

Vicešampion prošle sezone takmičenja „Zvezda Granda“ tako je otišao na obalu, zabacio udice i odmarao i pravio selfije čekajući da upeca nekog klena ili drugu slatkovodnu ribu.

Ali, kompletan ugođaj iznenada je pokvario zaglušujući zvuk. Radilo se o džambo-džetu koji je preleteo takoreći tik iznad glave Josifovskog i drugih ljudi, narušeči mir na šetalištu. A zvuk se čuo ne samo u vazduhu nego i u vodi, pa uplašenoj ribi više nije bilo do jela kojima ih je pevač mamio na svojim udicama, već su se razbežale dublje ispod površine na sigurnu distancu.

Pevač je po svemu sudeći morao da se vrati mršavog ulova, a svoju sreću okušaće neki sledeći put.

Iako je još uvek mlad čovek, Josifovski je u dugogodišnjoj vanbračnoj zajednici sa izabranicom Teodorom, a uskoro spremaju i veliko svadbeno veselje. Pevač je nedavno odgovorio i ko u njihovom domu vodi glavnu reč, a ako se po jutru dan poznaje, onda će on i nakon što se zvanično oženi i dalje moći da upražnjava svoj hobi -pecanje.

– To je kao ono: „Ko je muž u kući“, a onda te žena udari, pa kažeš samo sam se šalio. Kada dođe do rasprave ja uvek prvi popustim. Džentlmen sam, žene su dar. Nije sve u izgledu. Žene reproduciraju život, žene su jednostavno cvet i onda moram da popustim – objasni je Josifovski nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić