Lavina emocija na promociji Aleksandra Josifovskog, pevač na ivici suza: „Volim što ste ovde“(VIDEO)

IMG 20230403 WA0010 2

Promocija nove pesme „Puste noći“ Zvezde Granda Aleksandra Josifovskog održava se u jednom elitnom beogradskom restoranu, a brojne ličnosti iz samog vrha domaće estradne scene došle su da podrže pevača na njegovom putu do uspeha.

-Čovek zbog koga ste se okupili večeras je sve samo ne svakidašanji. Zato bih istakla značaj muzike na naš život, jer je ona ta bez koje je nemoguće zamisliti život. Muzika leči naše rane i čini život lepšim i boljim. Upravo je Aleksandar taj koji je šetajuća muzika – istakla je Sanja Ćulibrk najavljujući viteza rokenrola Aleksandra Josifovskog.

IMG 20230403 WA0027 1

-Sve ovo što je Aleksandar postigao je zahvaljujući Vladu, njegovom očuhu koji je 60 posto krivac što je Aleksandar živ i što je sa nama – poručio je njegov mentor iz takmičenja Đorđe David, a sam Aleksandar Josifovski nije mogao da skrije radost povodom ovog događaja.

-Volim što ste ovde, hvala vam što ste svi tu – rekao je Aleksandar kojeg su sa razlogom obuzele emocije, zahvaljujući se zvanicama koje su došle na promociju kao i kompletnoj Grand produkciji.

A brojne kolege i prijatelji pristigli su da ga podrže, uključujući i sam vrh estradne scene. Bili su tu: Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Saša Popović, Aleksandar Milić Mili, Viki Miljković, Đorđe David, Nermin Handžić, Milan Topalovićč Topalko, Sandra Mladenović, Žarko Madžić, Isak Šabanović i mnogi drugi.

Spot za pesmu „Puste noći“ možete da pogledate u videu:

Ne propustite i:

Foto: J.Jović,
Autor: A.Dačić