Login/Registracija

Dragi Domić otkrio zbog čega mu nije svejedno kada je na velikoj Grandovoj sceni: „Taj osećaj će večno živeti u meni“ (VIDEO)

Pevač Dragan Domić otkrio je razlog zbog kojeg je posebno vezan za veliku Grandovu scenu i takmičenje veterana „Nikad nije kasno“, gde će se naći u večerašnjoj emisiji u ulozi člana žirija.

-Pre 8 godina sam nastupao na ovoj sceni zajedno sa ocem koji se takmičio u prvoj sezoni ovog popularnog šoua – otkrio je Dragi, a potom priznao i da i danas u njenu proradi adrenalin kada se nađe u ovom studiju i na sceni na kojoj se i sam takmičio u „Zvezdama Granda“.

-Kako da ne proradi adrenalin, iako je to bilo pre 13 godina kada sam se ja takmičio. Još uvek me svaki moj ulazak ovde asocira na to vreme. Mi smo imali našu publiku, SMS glasove, bila je drugačija atmosfera ali taj oećaj kada dođem ovde mislim da će večno živeti u meni – objasnio je Dragi.

Pevač je otkrio i kako je došlo do toga da se njegov otac svojevremeno takmičio u emisiji „Nikad nije kasno“.

-Žika i ja smo došli na tu ideju. Tada se tek osmišljavao ovaj program, i tada mi je Žika priznao da hoće da dovede iskusne stare ali neafirmisane pevače po pitanju popularnosti. Onda smo došli na ideju da pozovemo mog oca – otkrio je Domić koji smatra da je učešće njegovog oca bilo značajno i za očevu karijeru, ali na poseban način:

-Kada se neko bavi celog života muzikom i ne bude javno priznat, ipak se očekuje satisfakcija. Mislim da im je ovo i na neki način satisfakcija.

Ukoliko bi se ponovo takmičio Dragi je otkrio kog mentora bi izabrao, s obzirom da ih nije bilo u sezoni kada je on bio kandidat za „Zvezde Granda“.

-Stvarno ne znam ali muzika koja je najpribližnija mojoj karijeri jeste muzika Snežane Đurišić. Verovatno bih radio sa njom. Ona je živa legenda. ZAtim, tu su i Ana Bekuta i BOsanac. I MArija se dobro razume u narodnu muziku iako smatram da je nejna majka bolje od nje, samo se malo pravi. Zna ona više o narodnjacima, nego što ljudi misle – rekao je Dragi i dodao da mu je Marija dobar prijatelj.

Šta je još Dragi Domić govorio za Grand pogledajte u videu:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković